26.11.2019.

Svečani prijem u povodu dodjele javnih priznanja Grada Svete Nedelje

Zahvalnice i novčane nagrade Oldtimer klubu Stari kotači, ŠRD-u Sloga Orešje i Judo klubu Sakura

Svečani prijem u povodu dodjele javnih priznanja Grada Svete Nedelje

U srijedu, 27. studenoga, u gradskoj vijećnici gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec primio je u povodu dodjele javnih gradskih priznanja članove i predstavnike Oldtimer kluba Stari kotači, Športskog ribolovnog društva Sloga Orešje i Judo kluba Sakura.

Temeljem Odluke gradonačelnika Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Auto moto oldtimer klubu Stari kotači za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području Grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Andree Weber i Dominika Janeša tijekom 2019. godine. Uz Zahvalnicu Grada dodijeljena im je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Športsko-ribolovnom društvu Sloga Orešje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta i ribolovnog turizma na području Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate istaknutih članova Daniela Vignjevića i Siniše Pavlinića tijekom 2019. godine, koji su se s osvojenim 3. mjestom na državnom prvenstvu u ribolovu pastrvskog grgeča kvalificirali za sudjelovanje na Svjetsko prvenstvo 2020. godine u SAD-u. Uz Zahvalnicu Grada udruzi je dodijeljena i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna.

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je i Judo klubu Sakura za mnogobrojne ostvarene uspjehe članova tijekom godine. U pogledu ostvarenih rezultata, posebna zahvala upućena je istaknutim trenerima Jasni Jurmanović i Karlu Lackoviću. Uz Zahvalnicu Grada Judo klubu Sakura dodijeljena je i novčana nagrada u iznosu od 4.000,00 kuna.

Nagrađene je pozdravio gradonačelnik Dario Zurovec, istaknuvši kako je svaka udruga u pogledu svog djelovanja ostvarila zaista zavidne rezultate.

- Drago mi je čuti i, naravno, nagraditi vas za ove zavidne rezultate koje ste postigli tijekom godine. Ovaj vid nagrađivanja uveli smo Odlukom o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje i do sada se pokazao izuzetno dobrim, jer smatram kako vrhunski rezultati moraju biti i nagrađeni, a vjerujem kako ove nagrade pridonose i vašem boljem daljnjem trudu i zalaganju. Od srca vam čestitam na postignutim rezultatima te vam želim mnogo uspjeha u daljnjem radu - rekao je gradonačelnik Dario Zurovec.

U ime Oldtimer kluba Stari kotači zahvalila je predsjednica Andrea Weber, istaknuvši kako udruga djeluje već 24 godine, a može se pohvaliti organizacijom i provedbom turnira i natjecanja, osvajanjem mnogih kupova i classic rallyja, kao i održanim sajmovima oldtimer vozila. Zahvalama su se pridružili i Petar Šikac, predsjednik ŠRD Sloga Orešje i član Daniel Vignjević, naglasivši kako cijene neizmjernu podršku Grada i gradonačelnika koju imaju svih ovih godina te kako priznanja koja su postigli, ne samo ove već i proteklih godina, govore koliko članovi ulažu za postignuće ovakvih ciljeva.

U ime Judo kluba Sakura obratila se tajnica Irena Lacković, predstavivši članove i njihove rezultate, kao i mnogobrojne projekte koje provode tijekom godine. Zahvalila je Sportskoj zajednici kao i Gradu Svetoj Nedelji na uzajamnoj suradnji. U protekloj sezoni osvojili su 209 odličja i 4 pehara s ekipnih natjecanja, a od državnih medalja treba istaknuti rezltate Karla Lackovića, Ane Ugarković i Sare Golubić. Ovom prilikom predsjednik i trener Karlo Lacković ukazao je na projekt "Moveber", odnosno mjesec brkova, kojemu je cilj informirati o raku prostate. "Movember" se obilježava simboličnim puštanjem brkova. Kako bi i svi nazočni ukazali na važnost projekta koji se provodi u studenom i njegovih preventivnih programa po pitanju zdravlja muškaraca, zajedno su se fotografirali s prigodnim brkovima.

A.B.B.

 

Svečani prijem u povodu dodjele javnih priznanja Grada Svete Nedelje

Arhiva 2019

2020

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002