21.05.2010.

Zaustavite Zemlju, silazim

Kaj zbilja nemamo PDV?!?

Dragi sugrađani,

molim onoga tko zna na kojoj planeti živi naš gradonačelnik da mi pod hitno javi da se i ja tamo preselim. Čitam jučer čovjek reće "U Samoboru nema krize jer mi nemamo PDV"

zabezeknuta

21.05.2010.

Ja sm odgojitelj i ne mogu upisati svoje dijete u vrtić

Nije vrtić taj koji je dužan rješavati vaše probleme

Upisi u Vrtić!

Na pisanje ovog psma ponukalo me pismo "razočaranog roditelja". Žalosno je da se u današnje vrijeme iza anonimnosti sakrivaju razno razne osobe koje bez ikakvi posljedica daju izjave za koje nemaju dokaze niti barataju činjenicama. Nije mi namjera kritizirati nikoga ali ovakvo razmišljanje da roditelji sa drugim djetetom imaju posebna prava nigdje ne stoji. Pogledajte natječaje svih dječjih vrtića u Hrvatskoj. S takvim stavom mi roditelji koji imamo jedno dijete i čekamo već treću godinu ne možemo uopće doći na red za upis. Po mom saznanju u vrtići Slavuj braće i sestara ima više nego što će se moći upisati i čijeg brata ili sestru odabrati a ćije ne. A po tom pravilu mi opet nemamo gdje sa djetetom. Uostalom nije Vrtić taj koji mora riješiti naše probleme on samo pruža uslugu roditelju. Ako nismo zadovoljni uslugom imamo izbor platimo tamo gdje ćemo biti zadovoljni. Ja sm odgojitelj i ne mogu upisati svoje dijete već treću godinu baš zbog prednosti koje su bile samo u ovom gradu. Ove konstatacije o novcima i cijeni drugog djeteta ne treba komentirati jer preračunajte koliko "stoji čuvanje", prehrana i sve ostalo mjesečno za dijete pa će te vidjeti da svi imamo uvjete i plaćamo doprinose a samo neki imaju privilegiju dobiti vrtić i plaćati 500,00 kuna.

Razočarani odgojitelj

21.05.2010.

Dječji vrtići - prava noćna mora roditelja!?!?

Slavujeva fenomenalna egzebicija

Obraćam se s problem koji je gorući ne samo u našem gradu već i svugdje,ali pošto mi tu živimo,a pravila se mjenjaju kako kome paše,onda je pravi trenutak da se pravovremeno spomene!

Djeciji vrtići su prava noćna mora roditelja!posebno u ovo doba kad roditelji i po nekoliko desetaka kilometara putuju na posao,pa im je od zivotne vaznosti smjestiti negdje dijete u neki vrtić..

No,djecji vrtić Slavuj je posebna priča za sebe.Već godinama najavljivana smjena cijele uprave vrtća zbog razno raznih nepravilnosti u radu vrtća se nije dogodila, pa si je uprava vrtića i ove godine "dozvolila" fenomenalnu egzebiciju!

Valjda "od pamtivijeka" se zna da osim samohranih majki/očeva koji imaju pravo prednosti pri upisu dijeteta,da drugo dijete vec upisanog djeteta u vrtić ima prednost,a oni se odjednom počnu "igrati Boga" i to iz vedra neba - ukinu!!

E sad,netko će reći "navala velika...prenapunjenost..." boga ti pitaj sta već ne,ali ja sam misljenja da je to iz jednog jedinog razlog - NOVCA! jer zna se da drugo dijete u vrtiću plaća mjesecni iznos umanjen za 25% tako da cistom računicom se dobiva,da ako je tolika navala djece na točnije jaslice da vrtić zapravo "gubi" u tom dijelu pa je samostalno odlučila - ko vas j... roditelji s drugim djetetom!

Mislim da je to samo još jedna bezobraština vladajućih jer sumnjam da nadležni nisu znali za tu odluku,..a mozda su je i sami donijeli...

Tako da lijepo pozdravljam sve odgovorne za tu odluku i da se zapitaju kako bi njima bilo da imaju dvoje djece i da ne znate kud ce te s njima,da jedno dijete ide u vrtić,i da ono gleda kako mu brat ili sestra ne moze s njim,a da ne govorim kako je to još jedna "tona bremena" na ionako opterećena leđa iscrpljenih roditelja...

razočarani roditelj

Napiši pismo

Kaj zbilja nemamo PDV?!?

Nije vrtić taj koji je dužan rješavati vaše probleme

Slavujeva fenomenalna egzebicija

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002