14.04.2010.

Još o neasfaltiranom revizionom oknu u Ulici grada Wirgesa

Komunalac ne održava županijske ceste

Poštovani građani,

nakon prigovora trgovačkom društvu Komunalac d.o.o. Samobor na neasfaltirano reviziono okno javne kanalizacije u Ulici grada Wirgesa, kod trgovine Ildaks, želimo svim građanima, još jednom, objasniti da županijske ceste nisu u našoj nadležnosti. Kao što smo već više puta ponavljali, a reagirat ćemo i dalje nakon svake neutemeljene optužbe, trgovačko društvo Komunalac održava isključivo nerazvrstane ceste, koje su u Programu održavanja i zaštite nerazvrstanih cesta i ulica na području Grada Samobora (Službene vijesti Grada Samobora broj 10/09), definirane kao ceste koje se koriste za promet i pristupačne su većem broju korisnika, a nisu razvrstane u smislu posebnih propisa. Ulica grada Wirgesa, na koju se odnosi prigovor građana, je županijska cesta te je, kao takvu, održava Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije. Dakle, djelatnici trgovačkog društva Komunalac d.o.o. Samobor nisu dužni sanirati kanalizacijska okna na županijskim cestama.

S poštovanjem,

Komunalac d.o.o.

14.04.2010.

Pitanje Komunalcu, vrlo kratko

Kaj nema love ni za 4 kvadrata?

Pitanje Komunalcu, vrlo kratko...

Jel moze meni neko objasnit zar u ovom gradu nema love za 4 kvadrata asfalta....???

na semaforu kod trgovine Ildaks postoji jedan šaht, ispred kojeg stoji znak obilaska (u praksi: uđi u traku za SAMO desno skretanje),jer je saht izdignut od nivoa tla, a afalt nije stavljen... i tako to stoji vec 2 mjeseca.... pa ljudi dragi, kaj se treba dogodit neki nesreca?!?!?!

znaci ja se dopelam 60 po betonki iz smjera bregane,na semaforu moram ravno ili lijevo, i moram zaobic taj saht, al tak da skrenem u traku za drugo skretanje, i dok sam ja u toj traci, il bu me neko zguzio ko fakat treba ici desno, il bu ovaj iz suprotnog smjera mislil da idem desno, uletil bu u raskrizje skup s menom i POLJUBIT cemo se s haubama!!!!

ne bi nis rekla da taj vrazji saht nije 100m od nove upravne zgrade komunalca, i da gospoda iz Komunalca sako jutro tuda idu na posal....

ak treba dajte mi 4 tačke asfalta i ja bum to zagrpala, i u štiklama ni problem!!!!

Pametna glava

14.04.2010.

O golovima na tim igralištima

Deca ni gola nemreju zabiti!

Poštovani!

Prošlo je već dvije godine otkako je nova sportska dvorana sagrađena zajedno sa vanjskim igralištima.

Moje pitanje odnosi se na golove na tim igralištima.

Prošle su već dvije godine, a učenici i sva ostala djeca tamo ne mogu igrati niti nogomet niti rukomet, zbog nedostatka golova na terenu.

Zanima me kada će to biti obavljeno, ili to planirate tako ostaviti.

Stvarno je sramotno napraviti teren, a zatim ga ne adekvatno opremiti.

Nadam se da će to ubrzo biti riješeno.

Srdačan pozdrav i sretan Uskrs!

Ogorčeni roditelj

Napiši pismo

Komunalac ne održava županijske ceste

Kaj nema love ni za 4 kvadrata?

Deca ni gola nemreju zabiti!

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002