02.12.2010.

GO HDZ-a Samobor o rješenju Ministarstva o UPU Stražnik

Nastavak protuzakonitih radnji u Gradu Samoboru

Samoborsko Gradsko vijeće na sjednici održanoj 15. listopada 2009. donijelo je Odluku o donošenju Urbanističkog plana uređenja Stražnik. Iako smo na samoj sjednici upozoravali da donošenje plana nije u skladu s pozitivnim pravnim propisima Republike Hrvatske, vijećnici vladajuće većine HSS, SDP i HNS-a izglasali su plan kakav je predložio gradonačelnik Krešo Beljak(!).

Stoga smo, zajedno s vijećnicima HSU-a i HSP-a dr. Ante Starčević, podnijeli prijavu Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, koje je utvrdilo nepravilnosti u postupku donošenja te je zatražilo od gradonačelnika da pokrene postupak otklanjanja nepravilnosti. O tome smo od strane Ministarstva dobili obavijest 29. studenoga 2010.

No, i dalje ostaje otvoreno pitanje zašto i zbog čijeg privatnog interesa gradonačelnik Beljak, svjesno i protivno Zakonu, pokušava donijeti UPU Stražnik?!

Predsjednik GO HDZ Samobor Tomislav Masten, dipl.polit.

02.12.2010.

Svim korisnicima ugibališta na Trgu kralja Tomislava

Ne parkirajte pred našim ulazom!!!

Svim korisnicima ugibališta na Trgu kralja Tomislava

Lijepo molimo sve naše sugrađane koji koriste navedeno ugibalište da nama stanarima i drugim korisnicima ulaza u dvorište na adresi Trg kralja Tomislava 12 ne blokiraju ulaz. Ima dovoljan broj parkirališnih mjesta na trgu, stoga molimo da ne parkirate automobile na mjesto označeno sa X ispred ulaza. Vrlo često, gotovo da nema dana (posebno vikendom) mi muku mučimo sa ulazom u svoj privatni posjed. Morate shvatiti da nije lako svakodnevno strepiti da li će opet netko ostaviti tamo automobil pa mi umjesto u svoje dvorište moramo okolo gradom kružiti u nadi da se taj netko makne. Kad pomislite tamo ostaviti automobil razmislite kako bi vama bilo da mi ispred vašeg privatnog ulaza ostavimo automobil i odemo nekamo makar i na sekundu a vi bi baš u taj čas u svoj posjed ili iz njega. Moramo priznati da smo se našli već u par neugodnih situacija kad vlasnici automobila još nam se i smiju i odmahuju rukom a da ne govorim situacije kad žurimo nekamo na dogovoreni sastanak i baš tada netko ostavi automobil i ode na kavu. Stoga molimo sve da ne parkiraju ni zaustavljaju se na mjesto ulaza u dvorište označeno sa X. To se odnosi na cijeli tjedan od 0-24 makar vrata prolaza tada bila zatvorena.

Unaprijed hvala

Stanari

Napiši pismo

Nastavak protuzakonitih radnji u Gradu Samoboru

Ne parkirajte pred našim ulazom!!!

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002