29.07.2010.

Svetonedeljski SDP ne stopira ključne projekte u Gradu

Nije zbog "fotelja"

SDP ne stopira ključne projekte u Gradu jer nitko nije te navodne ključne projekte niti prezentirao na Vijeću. Mi u SDP-u Sveta Nedelja smatramo da trebamo javnosti pojasniti zašto smo odgodili donošenje odluke o IV. Izmjeni i dopuni Odluke o donošenju prostornog plana uređenja Grada Sveta Nedelja. Naime, nije bilo obrazloženja uz tu odluku, analize što se napravilo, tj legalno i nelegalno izgradilo od zadnje promjene prostornog plana do ove, nije bilo izrađivača prostornog plana niti analize primjedbi i prijedloga s javne rasprave. Uz to je na sjednici održanoj 24. svibnja 2010., koja je prethodila ovoj višestruko odgađanoj sjednici Gradskog vijeća, sam gradonačelnik rekao da postupak izmjene prostornog plana uređenja Grada Sveta Nedelja neće moći započeti prije nego što dođe do IV. Izmjene i dopune prostornog plana Zagrebačke županije koja je predviđena za travanj 2011..

Nadalje, to što SDP ima sada zamjenika predsjednika Gradskog vijeća nije učinjeno radi „fotelje“ već radi građana. Smatramo da je vrijeme da Gradsko vijeće, a time i Grad počne funkcionirati kako treba i kroz daljnji rad zalagat ćemo se za dobrobit građana kroz inzistiranje da se napokon napravi strategija razvoja Grada. Te da se Gradsko vijeće jednako tako stavi u funkciju građana izradom programa rada Gradskog vijeća i formiranjem odbora u kojima će jedini kriterij biti stručnost. U interesu građana je da usko surađuju predsjednik GV-a, gradonačelnik i Gradska uprava jer jedino je tako moguće ostvariti gore spomenute ciljeve. I SDP shodno tome neće opstruirati rad Vijeća niti onemogućavati rad gradonačelnika, ali jednako tako SDP neće pristati ni na kakve ucjene.

Gradski odbor SDP Sveta Nedelja

29.07.2010.

Bil sam malo na Mirogojčeku

Okrenite se gospodo!

Jučer sam bila na sprovodu na mirogoju. Gospodo, otiđite, pogledajte, pitajte ljude koji znaju kako se posluje da bi groblja mogla funkcionirati na radost onih koji na njih dolaze . Asfaltirane staze, voda dostupna na svakom polju, kontejneri na svakom polju.Apeliram na upravu Komunalca d.d. -Samobor, na gradse uprave grada Samobora da poduzmu nešto jer ovo na Otruševcu što rade bez reda i plana ne vodi ničemu a ostala područna groblja i da ne spominjem.

Pokažite i dokažite za što primate plaču i to dobru a koja se izdvaja od svih nas zaposlenih za stručne službe.Opravdajte sredstva koja ubirete od grobarina.

porezni obveznik

29.07.2010.

Hvala za svaku voćku

Pozdrav i R.I.P.

Pozdrav dečki i R.I.P.

Hvala vam za svaku voćku koju ste dali mojoj

maloj curici kad sam bio kod Vas i POČIVAJTE U

MIRU .

ožaloščeni

Napiši pismo

Nije zbog "fotelja"

Okrenite se gospodo!

Pozdrav i R.I.P.

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002