20.12.2010.

Prepiska organizatora i izlagača na Božićnom sajmu

(Ne)vidimo se dogodine!

Samobor,17.12.2010.2010

Poštovani gospodine Škiljan,

Pažljivo smo razmotrili Vaše pritužbe vezane uz organizaciju Božićnog sajma na Trgu kralja Tomislava, posebno stoga što osim Vašeg, nismo primili niti jedan takav dopis.

U teškim financijskim okolnostima organizacije Božićnog sajma, učinili smo najviše što smo mogli. Mogu reći da ste s pravom bili nezadovoljni prvog dana Božićnog sajma, u kojem smo pokušali otkloniti okolnosti koje Vam nisu odgovarale!

Kako je Vaš izložbeni štand i nakon poboljšanih okolnosti, tijekom ovog tjedna, ostao prazan, pretpostavljam, da distribucija Vaših proizvoda putem sajmovanja nije prikladna, o čemu ćemo ubuduće itekako voditi računa.

Žao nam je što smo imali ovakovo neugodno iskustvo, te se nadamo nekom drugom obliku buduće suradnje.

S poštovanjem,

Renata Razum

Stručni suradnik

Samobor, 20.20.2010.

Poštovana,

Zahvaljujem na odgovoru, jer ga nakon 5 dana i nisam očekivao.

Dakle, slažete se s mojim primjedbama, ali to vrijedi samo za prve dane. Moj cilj je i bio da se stvari promijene nabolje. Želja mi je bila je da se uvjeti u šatoru poprave, i djelomično sam uspio. Mislim da su svi očekivali više svjetla, ljepši ugođaj, i puno bolje ukrašeni šator. Tri mala plakata na ulazu sve je od ukrasa koje je postavio organizator.

Što se tiče mog neredovitog dolaska na štand, prihvaćam svoju odgovornost. Naime imam veliki problem sa bolesti u obitelji, a to nisam mogao planirati.

Sve to ipak nije razlog da me se otjera bez riječi i bez pismenog dopisa. Mnogi nisu dolazili čitav tjedan, pa nisu svoj štand našli razbacanih stoljnjaka po podu. Broj mog mobitela je bio vidljivo postavljen na štandu.

Vaša pretpostavku da samoborski tradicijski nakit, izrađen u cijelosti isključivo ručno, nije prikladan za sajmovanje, prvenstveno je uvreda autorici nakita Sanji Škiljan, zatim meni kao obrtniku već petnaest godina, ali i svim Samoborcima. Na većini sajmova na kojima smo sudjelovali (od Rijeke, Opatije, Zagreba, Vrbovca, Zaprešića, Sv. Nedelje, Krapine... ) dobili smo priznanja i pohvale. Prošle smo godine dobili i markicu «Samoborski suvenir».

Jedino Vi gdj. Razum pretpostavljate da ovaj nakit nije prikladan za sajmovanje u Samoboru.

Ukoliko je to stajalište Poduzetničkog centra, molim da ga javno iznesete!

I na kraju, blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće Vama, svim izlagačima i sugrađanima želim od sveg srca!

Jurica Škiljan

Jurica Škiljan Obrt Superjura

Napiši pismo

(Ne)vidimo se dogodine!

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002