komentari na tekst: Slavujeva fenomenalna egzebicija

ODLIČNO NAPISANO!!!
svaka čast "razočaranom roditelju" i znaj da nas ima još koji smo razočarani s mnogo stvari koji ne štimaju u tom vrtiću,ali očito se nitko ne želi pozabaviti s time...
žalosno da na djeci se gleda kako ubrati sto vise novaca..sramota!

komentar od: "RR" 2.

komentirano: 11.05.2010.

gdje je taj vrtić Slavuj?

komentar od: tko pita ne skita

komentirano: 11.05.2010.

Strmec.iza hoto vila...

komentar od: "RR" 2.

komentirano: 11.05.2010.

Ja vas, dragi roditelji fakat ne kužim. Pa niš ne bute riješili ovak anonimno. Koga/čega vas je strah ???
Pozdrav,

komentar od: Danijel Kalaica

komentirano: 11.05.2010.

ocito toga da im drugi potomak koji je u
vrticu ne bi dozivio neugodna iskustva.

komentar od: mutavi

komentirano: 11.05.2010.

Razumijem ljutnju roditelja koji ima drugo dijete od godinu dana a što je sa svima onima koji čekaju po dvije godine i zbog braće ne mogu doči na red.Ni u jednom vrtiću braća nemaju prednost pa zbog čega sad čuđenje.Kriteriji upisa nalaze se u Zakonu o predškolskom odgoju i upravo tako poštuje se zakon.

komentar od: keka

komentirano: 12.05.2010.

Poštovani RR ako ste tako nezadovoljni birajte drugi vrtić. To nije škola i nije obavezno. Imaš priliku velikog izbora privatnih vrtića, plati i uživaj..

komentar od: keka

komentirano: 12.05.2010.

Egzebicija ili egzibicija ili.....

komentar od: štel bi znati, g. novinar

komentirano: 12.05.2010.

Danijel,
mudar si ti, da se potpišu pod ono kaj ti nemaš reč tri čiste! Pravi politikant, nema kaj!

komentar od: bez potpisa

komentirano: 12.05.2010.

Potovani "razočarani"roditelju,oslobodite mjesto za drugu djecu koja vape za vrtićem, a vi nađite nešto bolje.Ja čekam 2 godine i smatram da moje dijete ima pravo biti upisano u vrtić više od Vašeg drugog jer mi ČEKAMO 2 godine.

komentar od: Strpljen/Spašen

komentirano: 13.05.2010.

ne osuđujte odmah jer dobro znam kako je to cekati 2 godine a cekao bih i trecu da nisam "poludio"..
zato,usmjerite negdje tu "energiju" kam treba, a jos jednom procitajte clanak podobnije pa ce te shvatiti poantu njega...

komentar od: "RR" 2.

komentirano: 13.05.2010.

Svaka čast "bez potpisa", treba imat muda pa se makar i ovako potpisati. Na toj hrabrosti ti od srca čestitam. Iako mi je teško polemizirati s tebi sličnim anonimnim junacima, za informaciju reći ću ti da ja svoje probleme rješavam tam di su nastali, i to, nebuš vjeroval-svojim imenom i prezimenom !!!

komentar od: Danijel Kalaica

komentirano: 13.05.2010.

Bravo. Upravo tako. RR obrati se tamo gdje misliš da je potrebno a ne ovako blatiti vrtić kojem si "dao" svoje dijete a sumnjaš u njihov rad i njihove pstupke.

komentar od: ljubica

komentirano: 13.05.2010.

ljubice,mislis da nisam?a oni samo kazu "odluka je donesena".."cekajte rezultate"...
divota..vec sam si pripremio A4 da zalbu pisem nakon rezultata...:/
i jos nesto..ne blatim vrtić kao cjelinu vec one koji ga vode..sve tete u vrticu dobre i zadovoljni smo s njima,a to je najvaznije,ali cim dodu ovakve stvari odmah se pokaze aljkavost njegovog vodstva...

komentar od: "RR" 2.

komentirano: 13.05.2010.

Po vašem gospodine RR ne valja vodstvo ako niste Vi taj koji nije dobio mjesto. Ima ih jako mnogo koji neće nažalost moći dobiti mjesto u vrtiću ali nije "vodstvo" krivo zbog nedostatka mjesta i zbog toga što sva djeca ne mogu biti upisana u vrtić. Najlakše je kritizirati ali treba sagledati situaciju i procijeniti čija je to "krivica"

komentar od: jedan od "vodstva"

komentirano: 13.05.2010.

jedan od vodstva?onda se zbilja nadam da ce te uvažiti sve ovo sto tu pise,jer ja se iskljucivo nadam da "vi" niste krivci za ovaj problem!
jer ja jesam ogorcen sto mi (mozda) dijete nece biti upisano u vrtic,ali isto tako mi je zao one dijece koje takoder nece biti upisano zbog manjka mjesta!
isto tako,ako vec nece biti upisano onda bar gledajte da djeca koja budu upisana,to budu djeca koja zbilja zadovoljavaju kriterije i uvjete..
to je izmedu ostalog problem,ali to je vec stara opjevana prica..

komentar od: "RR" 2.

komentirano: 13.05.2010.

Pričate i pišete bez argumenata. Čvrsto stojim iza odluke povjerenstva za upis djece da sva djeca koja su upisana ispunjavaju uvjete a ako je netko krivotvorio dokumentaciju mi nismo nadležna služba koja to rješava.Hoće li povjerenstvo upisat Vaše dijete nije posao "vodstva" već povjerenstva, koje će ocijeniti da li imate uvjete i da li u toj grupi ima mjesta.

komentar od: jedan od "vodstva"

komentirano: 13.05.2010.

Sorry, ali ja fakat neznam kome se trebam javiti da uopće stavim svoje dijete na listu za upis. Imam dijete od 3 mjeseca pa mislim da bi trebao već sada staviti ga na listu. Jel se treba javiti u grad ili u neki vrtić???

komentar od: neinformirani

komentirano: 13.05.2010.

U vrtić koji se nalazi u Vašem mjestu boravka. Jer svaki grad sufinancira za djecu iz svog mjesta.

komentar od: ana

komentirano: 13.05.2010.

evo,da se i ja javim već kad sam već htio ukazati na nepravdu,ali vidim da se mnogi ne slazu sa mojim misljenjem.također,vidim da su se tu javili i "ljudi" iz samog vrtića gdje ne bih zelio njih izravno ista optuzivati..a kako sam i naveo u clanku,sumnjam da je to od njih poteklo već..zna se otkud..
prema tome,neka se nitko ne pronađe tu da ista okrivljen,ja samo zelim da moje dijete nađe mjesta u jaslicama,ali i svacije drugo,sto nazalost nedostatkom mjesta za sve,neće moći biti izvedivo..

komentar od: autor

komentirano: 13.05.2010.

Žalosno je da mi roditelji napadmo jedni drugi umjesto da smo složni i zajedno u problemima koji se tiču naše djece i nas samih; vrtić slavuj ima premali kapacitet s obzirom kolikodjece u općini strmec ima i to je prvi i glavni problem vrtiča. No naravno da to meni kao roditelju ne zadaje problem već zajednici u kojoj živim bi totrebao biti signal da porade na tome. Nije mi jasno čemu napadi na tekst kad sve stoji;lanjskih godina prednost upisa su imala braća ili sestre djece koju su već upisana i to je bilo u svim vrtićim .Po kojim kriterijima se djeca upisuju jer svi uvjeti moraju biti zadovoljeni ako želite predat papire u vrtić (i nemojte mi odg. da se tada gleda mjesec rođenja djeteta jer to uoće nije istina znam iz vlastitog iskustva kad mi sin nije upisan u jaslice jer su primljena djeca koja su onda bila mlađa od njega:i za kraj nadam se da će ove godine stručnovodstvo kraj sužbenih rezultata također priložit i listu čekanja da znamo gdje smo iimamo li se čemu nadati!!!!

komentar od: ivana

komentirano: 13.05.2010.

Vrtiče treba ukinuti.

komentar od: Vjernik sa Balkona

komentirano: 18.05.2010.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid