21.12.2010.

Juro Rešetar Jurko uzvraća Udruzi 151. brigade

Lepo fala na isključenju!

Obzirom da nisam bio prisutan Skupštini pa ne znam o čemu se radi dok ne pročitam u tiskanom izdanju jer nemam pretplatu. I kad dobijem službeni dokument iz Udruge o razlozima mojeg isključenja onda budem o tome pisal.

Obzirom da ste me isključili zbog mojeg teksta i ISTINE u Glasniku Samobora i Svete Nedelje, nisam vam ja zbog toga ni tužan ni žalostan. Naprotiv, sretan sam i ponosan!

A ako se vi bojite i smeta vas ISTINA to je vaš problem.

Obzirom da sam ja prvi član neke Udruge u Samoboru, otkad imamo Republiku Hrvatsku, kojega su isključili zbog ISTINE i na to sam ponosan.

Koliko ja znam ni u jednom članku Statuta Udruge ni u Zakonu nigdje ne piše da je ISTINA kažnjiva. Po Zakonu je svaka laž kazneno djelo.

Isto tak, kolko ja znam, prošla su vremena jednoumlja i danas po Ustavu svatko u Hrvatskoj ima pravo na slobodu govora i ja budem ISTINU i dalje govorio.

Isto tak kolko ja znam prošla su vremena Suda partije, stranke, udruge, koordinacije i slično.

Danas imamo Hrvatske Sudove pred kojima smo po Ustavu svi jednaki. I oni su jedino mjesto gdje svatko od nas može dokazati svoju ISTINU. I ja svoju i vi svoju i svaki građanin svoju.

DORH, detektor laži i Sud su danas mjesta gdje se za svakoga utvrđuje ISTINA.

Ponovo lijepo molim svakoga da napiše svoje osobno sudjelovanje i osobno viđenje, bitke za Trokut 29.10.1991.g.ne tu u komentare, nego javno u novine ali samo ISTINU.

Obzirom da nemam ni vremena ni mogućnosti biti uz net, pisat ču opet kad pročitam novine, dobijem Službeni dokument iz Udruge i nađem vremena.

Pred nama je Božić za mene najveći Svetek i to je za mene vreme Mira, Tišine, Obitelji, Doma, Crkve, Groblja...

Svim Obiteljima Poginulih Hrvatskih Branitelja iz Domovinskog rata,svim onim čestitim i poštenim Hrvatskim Braniteljima i njihovim Obiteljima i svim onim čestitim i poštenim Građanima Samobora i Sv.Nedelje i njihovim Obiteljima želim Miran i Blagoslovljen Božić.

I Sretno novo 2011.leto!

Obični vojnik, ratni zapovjednik izviđačkog voda, hrvatski branitelj Domovinskog rata, Hrvat katolik Juro Rešetar-Jurko

21.12.2010.

Neki moreju, aneki, bogme, ne!

Tu možete popušiti!

Dok su jedni morali uložiti dosta novaca kako bi se u njihovim lokalima moglo pušiti, dotle se u pečenjari na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji može pušiti, a da se nije uložila ni jedna lipa. Jedina 'ulaganja' koja sam mogao uočiti su možda tanjurići koji služe umjesto pepeljara.

Znatiželjan

Napiši pismo

Lepo fala na isključenju!

Tu možete popušiti!

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002