15.02.2010.

To je bilo jučer

Bili ste odlični!

Jučer su članovi Takewandoo kulba Samobor, uspještno obranili boje Samobora na 4. Županijskom natjecanju koje se održalo u Zaprešiću. Klinci bili ste odlučni!

Dora

15.02.2010.

Potrgana rampa na kolodvoru

Kaj se zna ko ju je potrgal?

Potrgana rampa na kolodvoru

Već poprilično vremena je rampa na ulazu u autobusni kolodvor potrgana a mene zanima par stvari:

1. kaj se zna ko ju je potrgal?

2. kakva je kazna ta taj čin?

3. kad se bude to popravilo - jel se bude uopće popravilo?

4. ko bu to platil?

Eto, samo to.

željka znatiželjka

15.02.2010.

U očekivanju Fašnika

Fašnička domovina - muda s jajima

Moja domovina, pjesma koju smo pjevali na frontu i u skloništima. Pjesma koja nas je ispunjavala domoljubjem i činila hrabrijima.

"Fašnička domovina"

Sako leto mislim na tebe

brojim dane tužne, dosadne

nemir je u jajima, a gori med nogama

jedva čekam princa Fašnika.....

Mi Hrvati kada ne bi imali ovo dostojanstvo i kada ne bi imali ovu ljubav mi bi umirali od srama, ali ovi ovdje nemaju od čega umrijeti jer nemaju ni dostojanstva ni ljubavi.

Vlado Gotovac - 1991.

15.02.2010.

Evo malo i o Visokom poslovnom učilištu Remetinec

Ko se da zajebat i s kim ili s čim počet posel

E, sad, kak je svaki menađer koji imalo drži do sebe ovih dana na savjetovanju u Remetincu, pala mi je na pamet ideja...nekaj, više onak, da bu i vuk sit i ovce na broju. Ajmo iskoristit tu činjenicu, i napravit Visoku poslovnu školu Remetinec, za zanimanje-menađer !Glejte ! Postat poslovno obrazovan, a nakon toga i uspješan u tome kaj delaš, može se u Hrvatskoj na dva načina. Prvi je da ideš jedno vreme u školu, i onda, ak imaš sreće, pokreneš svoje ili nasljediš poduzeće od starog. To ti doduše još uvijek ne garantira da buš uspješan, već samo da si nominalno- menađer. Kakav-takav, ali, menađer. Drugi način je puno lakši, kraće traje, sigurniji je, isplativiji, a sam pred sobom ne buš ispal mulec, jer kao, mučil si se, trudil, vučil se, a sve zabadaf... ne ide, pa ne ide !Ako, dakle uspješni menađer hočeš biti, prvo trebaš bit političar ili barem u sprezi s politikom. Doduše, prije ili kasnije buš svršil u Remetincu, ali dok do tega dojde ti buš već osigural i sebe i svoju obitelj, 15 koljena unapred. S tim kapitalčekom si vrlo brzo vani, a i za potplatit se najde, pa bu sve skup gotovo još i prije nego kaj eventualna presuda glasi. Nije na odmet spomenut da u Remetincu sediju menađeri svih fela, boja kože i vjerske pripadnosti tako da kandidat za malo novaca dobije puno više korisnih inputa nego u klasičnoj školi. Informacija, npr, o tome ko se da zajebat, s kim počet posel, ko je korumpiran itd, se ne vuči u školi. To je informacija koja zlata vredi...doslovno ! I kad sve to znaš, put do zvijezda ti je otvoren. Trebaš još samo plastičnog kirurga da ti ugradi đon od cipele u obraz i odstrani kičmu. Za sve ostalo, tu je Mafia card !Živio rad, živio trud, neka radi ko je lud !

zašto

15.02.2010.

Djelatnicima Komunalca svaka čast, ali...

Snijeg iz dvorišta na cestu

snijeg natrag na cestu!!!!

vozim se jučer ujutro po samoboru,ceste očišćene od snijega koji je padao cijeli dan i dio noći, djelatnicima komunalca-svaka čast. da ipak ne bi bilo sve idilično pobrinulo se nekoliko naših "pametnih"sugrađana koji bez imalo srama snijeg ispred svojih dvorišta ,čak i iz dvorišta,jednostavno bacaju natrag na cestu,ugrožavajući time sigurnost prometa. i da bude sve još čudnije ispred mene se kreće policijsko vozilo i ne reagira na takve radnje, a čovjek samo što ih ne pogodi punom lopatom snijega. ima li sankcija za tako nešto i tko bi trebao reagirati:policija ili komunalac

zz

Napiši pismo

Bili ste odlični!

Kaj se zna ko ju je potrgal?

Fašnička domovina - muda s jajima

Ko se da zajebat i s kim ili s čim počet posel

Snijeg iz dvorišta na cestu

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002