02.12.2011.

Demanti DC-a na članak objavljen u Glasniku Samobora i Svete Nedelje

Zgroženi smo samovoljnim istupom

Sukladno Zakonu o medijima molim da objavite sljedeće priopćenje:

U Glasniku Samobora i Svete Nedelje objavljen je tekst: Draga Vesna... ispod kojeg je prikazana slika plakata na kojoj se nalaze fotografije predsjednika samoborskog DC-a i predsjednice DC-a uz poruku: "Draga Vesna, puno sreće s HDZ-om ali bez nas, u potpisu GO DC-a Samobor".

Predsjedništvo DC-a zgroženo je ovakvim samovoljnim istupom Željka Koščice, budući da ovo nije stav Gradskog odbora DC-a Samobor, čiji članovi nisu imali nikakvog saznaja o ovakvom samovoljnom istupu Željka Koščice.

Također se napominje da se u izjavi Željka Koščice potpuno neistinito navode informacije da je odluka o koaliranju s HDZ-om bez potvrde Glavnog odbora i Predsjedništva stranke.

Predsjedništvo ovim putem napominje da je Glavni odbor dopustio mogućnost samostalnog koaliranja po izbornim jedinicama, a Predsjedništvo stranke je dana 12. studenog ove godine donijelo jednoglasnu odluku o koaliranju s HDZ-om u VI. izbornoj jedinici i temeljem konzultacija sa županijskim organizacijama drugih izbornih jedinica donijelo odluku da I., III., V., VII. i IX. podupru listu HDZ-a. U tom smislu je i Županijski odbor DC-a Zagrebačke županije, čiji je predsjednik Marijan Lukšić iz Samobora, dalo podršku koaliciji.

Glasnogovornica DC-a Kostadinka Velkovska Zagreb, 2.12.2011.

02.12.2011.

Izbor je velik, ima ih svakakvih

Kukuriku ili kukulele?

Iako osjećam potrebu da Vam sada tu solim pamet i izražavam svoje mišljenje zašto bi trebali glasati za ove a ne za one, mislim da to ipak nije pametno i poticajno govoriti. Moje je samo da Vas od srca zamolim samo jednu stvar – izađite na izbore. Ukoliko volite ovu našu domovinu, ukoliko ste ju branili i podržavali kada joj je bilo teško u trenutku njezina rođenja, ukoliko ste joj dali podršku kad je prolazila kroz prve godine svoga života, pomagali joj da kaže svoje prve riječi, dali joj oslonac da napravi svoje prve korake, sada Vas tražim da joj pomognete da postane, u punom smislu riječi, punoljetna – onako kao u Americi, sa 21.godinom. Dragi moji, Samoborke i Samborci, razmislite, informirajte se, pogledajte tko najbolje zastupa Vaše stave i Vaša mišljenja. Jesu li to ovi koji kukuriću, ili ovi kukulele, hoće li to biti Zoki ili Jaca, Linda ili Krešo. Izbor je velik, ima ih svakakvih, mladih i starih, iskusnih i početnika, lopova i poštenjaka, egoista i altruista. Nemojte misliti da taj Vaš jedan jedini glas ne može ništa napraviti u ovoj ogromnoj masi glasača. Izađite, recite što mislite i pomognite da ova naša, jedina nam domovina, koju zasigurno, uz sve ove kradljivce i lopove koji ju pokušavaju uništiti, ipak čeka vesela i dobra budućnost. Mislite na budućnost, mislite na svoju djecu i njihove klince, ukoliko je nama teško, dajte priliku da oni rastu u poštenijem i boljem društvu, da njihov rad se cijeni, bez obzira glasate li Vi za plave ili crvene, žute ili zelene, crne ili bijeli, izađite na izbore i dajte svoj glas za našu nam domovinu, za našu budućnost, a nadasve budućnost naše djece i naših unuka.

P.S. Sretno svima!

Hvala na pažnji!

razocaran_student = uporan uporniji

Napiši pismo

Zgroženi smo samovoljnim istupom

Kukuriku ili kukulele?

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002