28.09.2011.

Kaj ima kaj novoga o Šmidhenu?

Sabotaža najpopularnijeg fukodroma, ili...

Postovani,da li itko ima ikakve informacije o nasem dragom Smidhenu? Kaj se sad dogada s tim, maknuli su ono drvece i smece, pa me zanima dal su samo odlucili sabotirat najpopularniji fukodrom u ovom dijelu svijeta ili je to pocetak gradnje?unaprijed fala

Cerjan

28.09.2011.

Opet malo o Komunalcu

Nije točno, održavate i privatne parcele!

Nije točna informacija da ne održavate privatne parcele jer ste prije samo nekoliko mjeseci kosili i krčili zemljište u naselju Perivoj (odmah do Betonske ceste) na kojem se danas nalazi tabla: prodajem zemljište! Očito je Komunalac d.o.o. morao privatniku počistiti zemljište da bi ga čovjek lakše mogao prodati!

Uostalom košnja svih zelenih površina oko zgrada u Južnom naselju i Bregani je održavanje privatnih površina jer su stanovi - privatni!

Znalac

28.09.2011.

Blaženi Samobor, samoborska kultura i naš gradonačelnik!

Kad bu dost te seljačije?!?

Jednostavno nemrem prešutit.

Čitajući vijesti, događaje i zbivanja na ovom portalu, a ima ih dosta, zbilja me razbjesnila jedna stvar.

Naime, iz svega se može steći dobar uvid u aktivnosti i kretanje gradonačelnika po događanjima u našem gradu, a raspizdilo me sljedeće: gospon Beljak stigne na gotovo svaki seljački dernek po našim mjesnim odborima, na svaku vatrogasnu zabavu, stigne na predstavljenje knjige Domazeta - Loše (valjda je i kupil desetak komada za poklone), ali ne stigne na otvorenje Samoborske glazbene jeseni, ne da kune za ljetnu školu gitare (tam ne dereju "domače"), a da ne govorim o tome da za mlade u gradu nema ničega. Ovo su samo friški primjeri.

Jedan Sisak (tuga i žalost od grada) ima 4 (četiri!) festivala tokom godine za mlade (zadnji je SURF - traje 3 vikenda), s brojnim događanjima i koncertima. I ovo je samo jedan primjer.

Kad bu kraj toj seljačiji, žderanju salama i kreveljenju na Fašniku u Samoboru?

M.K.

28.09.2011.

Superbrzi odgovor Komunalca

Ne održavamo privatne parcele!

Prozvani u pismu ''Doslovno odvratno'' od 27.09.2011. godine za izgled starog autobusnog kolodvora moramo odgovoriti neupućenoj nepotpisanoj osobi koja je pismo napisala, a i svim građanima koji još ne znaju da se trgovačko društvo Komunalac d.o.o. Samobor bavi održavanjem uređenog građevinskog zemljišta na području Grada Samobora u vlasništvu jedinice lokalne samouprave.

Stari autobusni kolodvor, na kojem više ne obavljamo nikakve djelatnosti, privatno je vlasništvo, a trgovačko društvo Komunalac d.o.o. Samobor nije nadležno za održavanje privatnih parcela i objekata niti smije ulazit u iste.

Predlažemo autoru pisma da svoje komentare o izgledu starog kolodvora podijeli s vlasnikom.

Komunalac d.o.o. Samobor

Napiši pismo

Sabotaža najpopularnijeg fukodroma, ili...

Nije točno, održavate i privatne parcele!

Kad bu dost te seljačije?!?

Ne održavamo privatne parcele!

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002