28.11.2011.

Ne samo da kukuriću nego su inteligentni poput pijevca

Bolji smo od vas!

Ne samo da kukuriću nego su inteligentni poput pijevca!

1) Tomislav Masten nije šef županijskog vodovoda

2) Boris Makarun nije nogometni menadžer (pokaži mi jednog igrača kojeg je prodal)

3) Franjo Oslaković je treća generacija u obiteljskom obrtu i ne vidim kaj je tu sporno

4) Mislav Marojević je vlasnik radio postaje u Samoboru i ako je time medijski tajkun onda smo stvarno pobrkali lončiće

5) Slavko Mamić je zaposlenik Grada koji je dobio posao na javnom natječaju (za razliku od Marice Jelenić i profesora obrane i zaštite Željka Žarka)

6) Ljiljana Jenko bila je najbolja na svijetu dok je bila gradski vijećnik HSS-a i dok je maltretirala bivše poglavarstvo zbog asfaltne baze no sad je postala nepoželjna jer asfaltna baza je u vlasništvu sponzora kampanje vladajućih u Samoboru

7) Vjeran Štublin je također bio idealan dok je bio u HNS-u no sad je katastrofalno loš jer više nije dio vladajućih u Samoboru

8) Antonija Šešerinac je jest tajnica za što ima adekvatnu kvalifikaciju za razliku od npr. Zvjezdane Sečen (sestre Sanje Horvat) koja je po zanimanju kuharica a zaposlena je u POU na EU projektima!!!!!!

9) Darko Škrobot zaposlen na javnom natječaju za razliku od : Klačića, Benkovića, Pervana, Žarka, Jelenićke, Kovačića i njih 50-tak ostalih

10) Rozario Rozga Stožerni brigadir i ratni zapovjednik koji se za razliku od Željka Žarka profesora obrane i zaštite stavio na raspolaganje Domovini kad je trebalo.

11) Mirko Marinković – isto kao i kod Rozge

12) Luka Bakić- Isto kao i kod Rozge

13) Renata Glojnarić- za razliku od Marice Jelenić i Željka Žarka uspješna u svom poslu. Čak je i uspješna u njihovom poslu jer je uspjela privući novce iz EU fondova iako Marica i ŽŽ svaki mjesec primaju po 12 000 kuna za te poslove a ne rade baš ništa!

Dragi moji kukurikavci!

Jasno mi je da su povrijeđene veličine pojedinaca u Samoborskom SDP-u i HNS-u jer vas ni vlastite stranke ne drže za ozbiljno s obzirom da nema niti jednog od vas na listi za Hrvatski sabor. To vam nije kriv HDZ nego vaša nesposobnost koju očito prepoznaju i u centralama vaših stranaka. Valjda ste shvatili da nije dovoljno pozapošljavat sve gradske vijećnike i njihovu djecu da bi vas neko shvatio ozbiljno. I za kraj bilo bi vam svima pametnije i HSS-u i HNS-u i SDP-u ovdje u Samoboru da brinete o tome kako će završit istraga USKOK-a u Komunalcu i u gradu Samoboru a ne da vas muči ko je lokalni HDZ-ovac!

Sdpovachnsovski

Napiši pismo

Bolji smo od vas!

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002