15.03.2009.

Voda - ima je ili je nema?

Delalo se je, delalo...

Molim Uredništvo da istraži što se to dešava sa vodovodom. Naime, za subotu 14.03. je najavljena obustava vode zbog nekakvih popravaka, ali obustave nije bilo.

Da li to znači da se nije ništa radilo na popravku vodovodnih cijevi ili će se to raditi neki drugi dan ?

žitelj Mirnovečke ceste

Radilo se je, ali nisu svi bili "iskopčani".

Urednik

15.03.2009.

Svake četiri godine u borbu za ravnopravnost

Naši dečki misliju da je dan žena olimpijska disciplina

Gospon urednik!

Pročačkal sam malo po arhivi Glasnika. Verujem da nemate niš protiv. Zgruntal sam da naši političari misliju da je dan žena olimpijska disciplina. Uredno se setiju sakih četri leta da u Sanoboru osim mužih živi i nekaj ženskog sveta. Kod moje Barice to ne pali. Ak jen keden zaboravim na nju, mam prejde susedu na spoved.

Sanoborski muž

15.03.2009.

Pitanja koja ne pitaju Gradski vjećnici

I ja bi prek mosta, ak ima dozvolu...

Nekoliko pitanja koja ne pitaju Gradski vjećnici, a mislim da bi trebali, s obzirom kako se troši novac poreznih obveznika.

Ima li novi most kod bivše Zetove garaže ikakav službeni dokument, dozvolu i sve ono što bi trebao imati da bi mogao biti u funkciji.

Na čijoj parceli je sagrađen?

Mogu li se prostori bivših garaža iznajmiti, jer vidljivo je da se u nekoliko radiona odvija remont starih automobila?

Građanin

15.03.2009.

Priopćenje za javnost samoborskog SDP-a

Šaranje po našem kandidatu je utuživo!

Samoborski SDP poziva sve grafiti umjetnike i majstore s područja Grada Samobora neka nam se jave kako bismo im osigurali adekvatan prostor za izražavanje vlastite kreativnosti. To se, prije svega, odnosi na umjetnike koji su crnim sprejevima doradili plakate našeg Željka Žarka, kandidata za gradonačelnika Grada Samobora. Jedini uvjet je da u njihovim izričajima nema govora mržnje kakav se može pročitati u porukama ostavljenim na plakatima našeg predsjednika Željka Žarka.

Naša je namjera pomoći grafiti umjetnicima i majstorima da ne završe u novinskim crnim kronikama, jer njihove intervencije po našim plakatima su utužive. Agencija koja nam je pružila uslugu najavila je da će prijaviti štetu nadležnim institucijama, jer je, prema njihovom mišljenju, riječ o koordiniranoj akciji organizirane skupine vandala. Ne želimo ulaziti u, moguće, komplikacije i neugodnosti koje bi nekim igračima na političkoj sceni Samobora izazvalo dokazivanje pretpostavki i potvrđivanje zaključaka naših partnera da je riječ o organiziranoj i koordiniranoj akciji nagrđivanja plakata političkih protivnika. Naša je pretpostavka, još uvijek, kako je riječ o umjetnicima koji nemaju boljeg mjesta za izražavanje kreativnosti.

Nakon što SDP, predvođen Željkom Žarkom, preuzme odgovornost upravljanja Gradom Samoborom, grafiti umjetnicima i majstorima ćemo osigurati potreban prostor i uvjete kako bi izrazili vlastitu kreativu bez straha da će završiti na policiji i s dosjeom vandala.

Sanja Horvat Potpredsjednica GO SDP Samobor

Napiši pismo

Delalo se je, delalo...

Naši dečki misliju da je dan žena olimpijska disciplina

I ja bi prek mosta, ak ima dozvolu...

Šaranje po našem kandidatu je utuživo!

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002