18.04.2009.

Pitanje svih pitanja

Hoće li nova vlast imati više sluha za mlade?

Na žalost, ne mogu a da se ne osvrnem na (već dugo) problem okupljanja mladih u Samoboru.

Znam da je tema već možda malo i prožvakana, ali svaki put kad navečer prođem uz Gradnu, zabode me u oči.

Jako je ružno vidjeti skupine mladih ljudi kako sjede na klupama okupljeni oko jeftinog vina, coca cole, plastičnih čaša itd.

Poslije njih, redovito ostaje smeće od odbačenih čaša i flaša.

Pa zar se sadašnja gradska vlast nije na sva usta svojevremeno hvalila kako će u prostorima Same, napraviti klub ili okupljalište za mlade? Ili se možda varam?

Samo se nadam da će nova "vlast" tj. gradonačelnik, imati više sluha za mlade i pronaći adekvatan prostor za njihovo okupljanje.

Nažalost, istina je da u Samoboru nema nikakvog sadržaja za omladinu.

Živi bili pa vidjeli!

Adelica

18.04.2009.

Penzioneri nemaju mira ni u mirovini

Kaj se zbilja V.F. osvetil g.B. prek I.K.?

Zanima me da li je istina da je samoborski HSU raspušten zbog potpisivanja predizborne suradnje s HSLS-om, da li je istina da je gosp. Bajsić izbačen iz te stranke i da li je istina da je sve to maslo izvjesnog V.F. kojeg su izbacili iz stranke umirovljenika (sic!) upravo na zahtjev Filipca da nema suradnje s HSU-om dok je taj član iste?

Pa se onda taj isti V.F. osvetio putem određenog člana I.K. koji je tajnik županijskog HSU-a i sredio da Bajsića pometu. Naime, sve se to ovih dana priča po Samoboru i neznaš više tko tu koga, a reklama za koaliciju HSLS-HSU se i dalje vrti na vašim stranicama. Priča se i da je to (druga verzija) maslo jednog drugog gradonačelničkog kandidata koji isto tako želi na podršku umirovljenika a s V.F.-om ga veže to što je V.F. bio članom i njegove stranke nekad davno, pače i gradski vijećnik iste. Koliko je u tome istine a koliko "balona"?

Umirovljenik

18.04.2009.

Još jedno lažno predizborno obećanje

Vrnite pastrve i imate moj glas!

Ja bum na izborima za gradonačelnika dal glas onom koji bu se potrudil vratit pastrve u Gradnu. To je nekad bila atrakcija. Šetaš trgom a ribe plivaju dolje. Ko je kriv? Zar je važno ko je kriv? Samo vratite pastrve i imate moj glas. Fala.

Ribič

Napiši pismo

Hoće li nova vlast imati više sluha za mlade?

Kaj se zbilja V.F. osvetil g.B. prek I.K.?

Vrnite pastrve i imate moj glas!

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002