19.05.2009.

Zakaj nas napuštaju najjači i najbolji?

Po kilaži ili po kvadraturi?

"SMEĆE NAŠE SVAGDAŠNJE DAJ NAM DANAS I OTPUSTI NAM GRIJEHE NAŠE........!"

Nekada davno, ako se može nazvati davno, mislim u povijesnom smislu, a to je bilo pred otprilike dvadesetak godina, Samobor je slovio "naj-OBRTNIČKIJIM" gradom u bivšoj YU! Nedelja, jer se onda, iz razumljivih???? razloga, nije smjela zvati SVETA, je bila najobičnija periferna SELENDRA u usporedbi sa neprikosnovenim SAMOBOROM.

Pitam Vas, LOKALPATRIOTISTE, pitam Nas,.. DOTEPENCE, pitam PUK samoborski, pitam moje NEISTOMIŠLJENIKE, kao što pita Goran Bare u svojoj pjesmi "Gdje je nestao čovijek......?" - ......gdje je nestao Samobor????

Cijeli normalan SVIJET, SVETA Nedelja, a Europa poglavito zna da se odvoz kućnog smeća ne plaća po KVADRATURI stanovanja - plaća se po kilaži, plaća se po broju članova domaćinstva, plaća se isto kao u SVETOJ Nedelji - za duplo veću kvadraturu u POLA manje nego u Samoboru!!!!

Svakako će netko od komunalčevih dobronamjernih (za svoj džep) "dušebrižnika" reći: "Život u "velegradu" samoborskom košta, pa 'ko voli, nek' izvoli!!" - NAMA (Komunalcu) super! Zanima me jel stvarno SVI plaćaju smeće prema kvadraturi? Hm!?!

Možda je i RAZUMLJIVO zašto se smeće ne plaća po težini ili ti ga "po broju domaćinstva", da..,da..,da...!

Još bih ujedno pitao; Zašto su svi "JAKI" samostalni privrednici (obrtnici), primjerice "LIMAS" i sl. napustili Samobor te sa svojim obrtom otišli u ..... -SVETU Nedelju!?!

Joško Jež, Samobor

19.05.2009.

A kaj je sa troškovima kampanje?!

Ja bi malo poluknul vu financije

Poštovani!

Zakonska obaveza svih kandidata za gradonačelnika je bila da podnesu financijsko izvješće o troškovima kampanje (rok je bio nedjelja, ako se ne varam), pa me zanima da li se mogu negdje vidjeti ta izvješća ili je to tajna.

Hvala

znatiželjnik

19.05.2009.

na mladima svijet ostaje, ali...

Moj bu listić - nevažeči!

Na mladima svijet ostaje! Normalno, kaj ne? E baš zato ne bum glasal za neke klince i jaaaako pametne! Svi su završili neki fakultet (ili ga završavaju) i brišu iz svojih struka u političare!Super. Žele biti šerifi u gradu a ističu svoje stranke. Gradonačelniku Samobora mora Samobor biti stranka. A ne bum glasal i zato da ne upropastim mladu familiju. Ovakva funkcija traži radno vrijeme 25 sati na dan a onda mladiči nemaju vremena za ženu, djecu, prijatelje... Gadno naruše svoje zdravlje ičima i pičima a ja mu u tome pomažem. Ni u ludilu. Ne mogu ni zamisliti kaj nastaje od takvih nakon dva tri mandata! Spremni su za robiju i opet nadrapa familija. Gradonačelnik (političar) ne mora (i nije) pamet već - pojava. Za pamet ima stručne službe. Gradonačelnik mora odgojiti svoju djecu (a ne da djecu odgaja bračni drug -veliki podočnjak. Gradonačelnik mora nekaj napraviti u svojoj struci a ne u politici. Moj bu listić - nevažeči!

marijan

Napiši pismo

Po kilaži ili po kvadraturi?

Ja bi malo poluknul vu financije

Moj bu listić - nevažeči!

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002