30.07.2009.

Zatvoren je podsusedski most - ide se okolo

A nigde nije pisalo...

Zatvoren je podsusedski most,ide se okolo? Di je to pisalo? Na službenoj stranici autoturista nema ništa, samoborčeka također, na ulazu u bus ne neki bijeli papirček al kad čovjek ulazi u bus ne stigne to sve pročitat,samo sam uspjela pročitat-OBAVIJEST. a nemrem ispred ulaza 5 min stajati da pročitam.kasnila sam na vlak,na posao,a sve zbog neorganiziranosti..mogli su stavit obavijest barem na neko bolje mjesto u busu

barek

30.07.2009.

Od NK Samobor traže se noviteti

Hoćemo i web site!

pitanje za novog predsjednika Nk Samobora: jel možda u planu pokretanje kakve internet stranice,gdje bi se mogle saznat novosti u vezi kluba? unaprijed hvala

mogul

30.07.2009.

Tko će nam sada trenirati limače, prstiće i noktiće?

A što je s ustrojbom nogometinbe?

Poštovani,

ima li informacija o ustrojstvu nogometne škole u NK Samobor? Tko će biti treneri? Naime šuška se da treninzi započinju u ponedjeljak 03.08. ali nitko još nezna tko će trenirati najmlađe uzraste tj. prstiće i limače..

mislim da ipak neće biti pomaka u organizaciji kluba niti nakon "velikih" promijena...

pozdrav

zabrinuta

30.07.2009.

Suspenzija najomiljenije prometne živine

Molim primjer još jednog impotentnog pauka!

pauk suspendiran jer donosi gubitke????molim primjer još kojeg grada u hrvatskoj u kojem pauk donosi gubitke(mislim da ga nećemo naći),ljudi moji,nekaj s vama ne štima a ne s paukom,da da,s vama kaj ste ga suspendirali!!!

zz

30.07.2009.

Malnogometasa Sokola osvojilii Sportske igre mladih

Tužno i sramotno!

MNK SOKOLI - državni prvaci

Tuzno je i sramotno da niti jednom rijecju nije spomenut veliki uspjeh malnogometasa Sokola koji su ostvarili veliki uspjeh osvojivsi Sportske igre mladih! Prvo su morali proci zupanijsko natjecanje, gdje su bili najbolji od 16 ekipa.Nakon toga je sljedilo regionalno natjecanje gdje su sa dvije pobjede protiv pobjednika karlovacke i sisacko moslavacke zupanije osigurali put u Split na zavrsnicu 8 najboljih ekipa u Hrvatskoj.U Splitu su u skupini odigrali 1:1 sa Viroviticom (igraci Slaven Belupa ),1:1 sa Solinom,te 1:0 pobijedili Split.U polufinalu su bili bolji od Osijeka (svi igraci nk osijek),a u finalu od Solina nakon penala.

Ti decki nisu ni jednom rijeci spomenuti na ovim stranicama,usprkos fenomenalnom uspjehu... Samo je grad Zagreb imao na zupanijskom natjecanju preko 50 momcadi, tako da su Sokoli bili najbolji na natjecanju u kojem je bilo sigurno vise od 400 momcadi!Zato je žalosno da nisu zaslužili malo vaše pozornosti,jer je ipak velika stvar biti najbolja momcad u Hrvatskoj u malom nogometu.Oni su trenutno jedina nada da vrate Sokole u prvu ligu i da ponovno gledamo prvoligaški mali nogomet u Samoboru!!

promatrač

30.07.2009.

Kako do jeftinijih udžbenika

Ajde malo i o Bogumilcu...

Poštovani,

OŠ Samobor je obavijestila svoje učenike da vrate stare udžbenike, te da mogu nove naručiti poslje 30. kolovoza..molim da se saznaju informacije vezane za udžbenike u OŠ Bogumil Toni kako bi se raditelji mogli pripremiti za jesen...kada i gdje se udžbenici mogu naručiti, šta sa starim i koliko košta komplet knjiga za svaki pojedini razred,te koji su naćini plačanja..

zahvaljujem

roditelj

30.07.2009.

Opet malo o našim autoprijevoznicima

Ovakav bezobrazluk još nis doživela!

evo,da ne pišem tu posebno, samo sam prekopirala mail poslan autoturistu... SRAMOTA,

dana 27.7,ponedeljak,

autobus koji kreće u 16.00 s ak samobor u smjeru črnomerca preko svete nedelje,nije se zaustavio na stanici kod hoto villa.. 5 osoba je bilo na stanici, nije mogao ne vidjeti, autobus je bio plavi autoturistov, i nakon sto smo mi putnici rekli da zaustavi autobus na stanici nešto je progunđao(OPSOVAO!?) i nastavio voziti dalje.

ja sam sišla na idućoj stanici i vratila se do gospođa koje su čekale,bile su ogorčene i nisu znale što da rade,jedna je išla na posao,

jedno je da autobus kasni ili nešto,ali ovakav bezobrazluk od vaših vozača još nisam doživjela.sramota...

ja

30.07.2009.

I kod nas ima arogantnih i bahatih djelatnika

Ne koristite benzinsku pumpu u Bregani!!!

Skrećem vam pažnju Samoborke i Samoborci, ne koristite benzinsku pumpu u Bregani!!!

Vraćajući se sinoć s puta željela sam u prvoj praoni malo oprati auto. Bila je to autopraona na benzinskoj pumpi u Bregani.

Nažalost, prvi i zadnji puta...

Taman uključim šampon kad se svjetla zagase.

OK, mislim kak je nestalo struje ali budem ipak brzo u mraku to sredila. Mladić do mene isto u šoku. Ubacim novac, voda krene i odmah stane. Svjetla više nema. Vidim da ipak nešto nije u redu.

Odem na pumpu, a kad tamo arogantan i bahat djelatnik upravo ulazi u auto i na moj upit odgovara -a što bi vam ja, pumpa se zatvara u 22 sata.

Pitam - zašto nas o tome niste barem upozorili jer ja nemam pojma kakvo je vaše radno vrijeme, a osim toga vidjeli ste da smo praoni i da samo već masu kovanica potrošili. Njega se to ne tiče i ne želi mi dati nikakve daljnje informacije.

Potrudila sam se i eto doznala kako se radi o firmi "Pilip Samobor" d.o.o.

Ako ste pametni, zaobiđite je jer takav bezobrazluk na samom ulazu u zemlju još nisam doživjela a imamo mi u okolici dobre konkurencije koja će biti sretna kad im ostavite koju kunu....

sanoborka13

Napiši pismo

A nigde nije pisalo...

Hoćemo i web site!

A što je s ustrojbom nogometinbe?

Molim primjer još jednog impotentnog pauka!

Tužno i sramotno!

Ajde malo i o Bogumilcu...

Ovakav bezobrazluk još nis doživela!

Ne koristite benzinsku pumpu u Bregani!!!

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002