31.08.2009.

Beljakov predizborni letak je glasio

Bla, bla, truć...

Beljakov predizborni letak je glasio.....

...bla, bla, bla, truć, bla , truć .....besplatan prijevoz za studente i umirovljenike.....bla, bla, truć, truć, bla, bla.....???...

bla, bla, truć....

31.08.2009.

Kaj opet na leđa roditelja?

Tko tu koga...?

Tko tu koga hebe ?!!!

Kaj su poludeli u gradu ili u Samoborčeku? Ako grad Samoborčeku subvencionira vožnju školaraca, zakaj Samoborček naplačuje školarcima karte. Kolko se čuje pokazi nisu gotovi Samoborčekovom krivnjom, nemaju ih za prodat još koji dan. Kaj bu opet sav trošak nečije zajebancije pao na leđa roditelja. Čiji je to porez??? Kolko bu koštal ovaj mjesec taj pokaz kad već sadmoramo plačati karte u kešu.

Slovenac Jožef

31.08.2009.

Apel srednjoškolcima

Nedam mu, makar mi je danas prvi!

Dakle,vidjeli ste da se markice do četvrtka neće prodavati i da će se putovanje bez markice koja nije kupljena njihovom a ne našom krivnjom morati plaćati po redovnoj cijeni.

E sad,danas je prvi, ja iz principa neću platit bus, makar se posvađala sa šoferom na mrtvo ime jer sam pokaz išla kupit,imam novce za njega a dobila ga nisam zakaj? Zato kaj oni nemaju,ne ja,nego oni.I molim svakog srednjoškolca da ne popusti toj gamadi,ak se tak moram izražavat i da odbija platit...

Hvala

školarka

31.08.2009.

Do kada, bando lopovska?

Mora, a ne da da joj rit vidi puta!

Danas 31.08. upravo sam pokušao kupiti đački pokaz za svoju srednjoškolku u "Samoborčekovom "uredu na Trgu.Pokaz je mojoj kćeri nužan, jer u Zagreb mora na praktičnu nastavu. Iznad "šaltera" obavijest da mole za razumjevanje,jer se đački pokazi ne prodaju do 03.09,zbog bla,bla..Na moje pitanje hoče li mojoj kćeri vrijediti ta tri dana pokaz od prošlog mjeseca,odgovor je: Na žalost,ne,mora se kupiti karta..(??!!)..Znači, ono "mole za razumjevanje",a koliko je njihovo??.To je 150,00 kn,a pokaz košta 240,00kn.Ispada da bi pokaz za ovaj mjesec došao 390,00 kn,pa se pitam tko tu koga krade (da ne velim nešto gore).Još jednom napominjem da mi kćer ne ide u Zagreb zato da joj "rit vidi puta",nego zato što mora.Do kada, bando lopovska?

Prevareni

31.08.2009.

Zabilješka Samoborca rođenoga

Hoćemo dvije - jeftinije!

Primjećeno je da su neke ulice u Samoboru dobile nove ploče sa nazivom ulice. One su lijepe, nešto drugačije od prijašnjih, nisu standardno plave već oker i sa grbom grada.

Vjerojatno to nije u suprotnosti sa tehničkim normativima za izradu natpisa ulica.

Međutim, primjećeno je također da su takve ploče obično postavljene samo na jednom kraju ulice, najvjerojatnije kao zamjena za oštećene.

Radi toga, a poznavajući donekle tehnologiju izrade takovih natpisa, postavljam stručnim komunalnim službama samo jedno pitanje - zar ne bi bilo jeftinije kad se već radi natpis neke ulice, da se odmah izrade i postave istovjetne ploče na početku i na kraju ulice?

Ovako ćemo za zamjenu stare ploče na drugom kraju ulice jednog dana ponovo slagati isti "slog", bez obzira da li se ime i grb ljepe na limenu podlogu ili se apliciraju na neki drugi način.

Ovo pišem u najboljoj namjeri, bez trunka želje da nešto nekome predbacujem, već jednostavno iz razloga da se, ako je moguće, neke stvari u gradu rješavaju jednostavnije i jeftinije.

rođeni Sanoborec

31.08.2009.

Libertas i u Samoboru, ali...

Jeftinije u Zaprešiću?

Školarina.

Hvala Bogu da sada u Samoboru imamo mogućnost studiranja poslovne ekonomije pri VPŠ LIBERTAS.

Godina studiranja u 2 obroka košta cca 19.000 kn.

Zanimljivo je da se studentima iz Samobora više isplati studirati u Zaprešiću jer, vidi vraga, tamo godina košta cca 15.000 kn.

Pohađam školu u Zaprešiću i bio sam sretan da neću morati putovati do Zaprešića, ali 4.000 kn više ???

Previše

31.08.2009.

Hoće li biti razmjena knjiga u OŠ Bogumil Toni

Staro za novo

Hoće li biti razmjena knjiga u OŠ Bogumil Toni?

KK

Napiši pismo

Bla, bla, truć...

Tko tu koga...?

Nedam mu, makar mi je danas prvi!

Mora, a ne da da joj rit vidi puta!

Hoćemo dvije - jeftinije!

Jeftinije u Zaprešiću?

Staro za novo

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002