19.11.2008.

Kako očitati brojilo bez suvišnih pitanja

Ima ih i kaj su vode žedni!

Bezobraznici u Vodovodu.

21.11.2008. Supruga mi naziva "Vodoopskrbu" u Samoboru na broj očitanog iz obavijesti da se na taj broj javi stanje vodomjera. Tip sa druge strane žice ju totalno bezobrazno odj....e i dere se na nju da "kaj joj pada na pamet da njega zove".

Nemrem dokazati... ali izgleda da je malo potegnul v birtiji (kaj i nije ništ čudno... tojest već više puta viđeno).

Nakon toga ona revoltirana piše pismo slijedećeg sadržaja u vodovod i mail-a im. Baš me zanima kaj bu s toga.

Poštovani,

Obraćam vam se zbog nemilog događaja koji se zbio danas 21.11.2008 oko 15 sati.

Sukladno vašem pismu od 11. studenog o.g. gdje me pozivate da očitam brojilo, te javim stanje, nazvala sam na broj (33 66 507) koji se nalazio na zaglavlju vašeg pisma kako bih vam isti i priopćila, ali javio se gospodin, koji mi je na vrlo neugodan i za vašu (a i bilo koju drugu) instituciju nepriličan način priopćio da nisam nazvala ispravan broj i neka mu ne pričam da ga nemam kad stoji na uplatnici (koju nisam dobila).

Nakon opravdavanja zašto i kako sam uzela slobodu nazvati baš njegov broj, dao mi je drugi broj na koji trebam nazvati (da li je postojala opcija (tehnička) prespajanja nikad neću znati niti me na kraju krajeva ne zanima).

Uvjerena sam da u Samoboru i okolici ima podosta nezaposlenih, koji bi zasigurno bili sretni da imaju radno mjesto gdje bi se mogli "čak" javljati na telefon ne blamirajući poslodavca.

Isto tako sam uvjerena da si to vaša cijenjena firma uz takve cijene može priuštiti.

Jednostavno: Sramota!

Smatram da bi bilo neprimjereno napisati sa poštovanjem?!

smetlar

19.11.2008.

Nepravedna raspodjela novca za džepni biljar

Pomognite nama kaj imamo maloga!

Zasto NK Samobor dobiva toliko više od ostlaih klubova iz okolice?? Zbog stare slave, pa ljudi ne zivi se na staroj slavi!! Zar nebi trebali pomoć malima, jer vrijeme je za promjene!! NK Samobor više nije što je bio i nemože postati što je bio na način da dobiva tolike novcema niko nezna kamo idu (u čije džepove)!!

mladić

19.11.2008.

Premijer nam baš i nije neki primjer

Nada umire posljednja

Kaj je sad ovo? Slušam TV vijesti i Saborsko izvješće s "aktualca". Kaže premijer (neizazvan) da se NADA da banke majke (valjda je mislio na kćeri) neće IZNOSITI depozite u inozemstvo!!?? Također, da će TRAŽITI od svih banaka da ne dižu kamate na kredite!!??

Sunce ti žarko, ne znam tko je pobenavio jer ovaj čovjek više ne zna gdje mu je glava a gdje rep. Premijer NEMA NIKAKVE ingerencije, osim u slučaju nacionalnih banaka, a i onda skoro ništa.

Narodna banka IMA INGERENCIJE I TO OGRANIČENE!

Neka naš prvi hadezejac preuzme nadzor nad kumicama s placa i kad će odlazit neka iza sebe ugasi svijetlo.

Toliko o sigurnosti štednih uloga drugi put.

Na zamolbu Žutog nastavljam s burzovnim izvještajima još vrlo kratko, a kako idu stvari, izvještavat ću iz kontejnera.

Već sam dosadio i...

m. vlahović

Mišo, samo ti piči, a, ako bude odaziva, čeka te i honorarček.

Pozdrav.

R.Š.

19.11.2008.

6 mjeseci nakon...

Zivili drugovi iz Langove!!!

Nakon nepunih 6 mj. i Masten nam se pohvali na radiu kako je ova gotovo zaboravljana ulica otvorena za promet. U tom trenutku jedina istina je bila da je on pricao o buducnosti koja ce se desiti par dana kasnije. Prva pohvala bi definitivno trebala ici organizaciji Komunalac d.o.o. kao izvrsitelju radova postavljanja nove kanalizacijske cijevi u rekordno "kratkom" vremenu. Pa sto je 6 mj. za tih parsto metara!?

No, sada kada svi kazu da su radovi gotovi ostaje nam divljenje to remek dijelo Hvar d.o.o.-a. Vec na prvom metru novog nam asfalta rupa! Da, prava pravcata rupa odmah na ulazu u ulicu preko puta vojarne.

I sto sad? Pa naravno da nikome nista! A jos smjesnija stvar je da su gospoda sto crtaju bijele linije po cesti ukrasili i nasu rupu s bijelom bojom i toboze ju malo kamuflirali da ne bude toliko primjetna.

Eh, kad bi tu problemima bio kraj, ali oba aktera price ostavljaju otpad uzduz ulice a posebno uz "serifov Kineski zid" (naziv s Vasih stranica). Tako da se tamo moze naci od dascica do dasaka, od polomljenihbetonskig rubnjaka, hrpe blata i kamenja, pa tko voli nek izvoli. No, ipak se nasao jos jedan umjetnik da barem djelomicno kamuflira ovaj otpad a to je sisac Kodriceve zive ograde koji uredno ostavlja sav otpad na javnoj povrsini, bas kao i njegov gazda koji to po skrivecki radi misleci da ga nitko ne vidi! Za manje neupucene Hvar d.o.o. je u vlasnistvu Zelimira Kodrica (sudreg.pravosudje.hr). Zivili!

Berac kestena

19.11.2008.

Nećemo svemirski kolodvor, ali zato...

Hoćemo u samoborsku bolnicu!

Doista ne znam šta se događa sa našim lokalnim vlastima ali doista nema smisla mijenjati fasade na poglavarstvu i ulaganje u kojekakve gluposti a grad nam nema bolnicu. Bolnicu koja bi neopisivo puno pomogla našim starijim i bolesnim sugrađanima. Mislim da je to ono što svaki Samoborac priželjkuje, a ne nekakav svemirski kolodvor.

ljuti građanin

19.11.2008.

Petak navečer... brza linija za zagreb...

Samoborčekom protiv Autoturista

petak navečer... brza linija za zagreb...

kiša pljušti... a autoturistov autobus prokišnjava...

prvo sam mislila da nije tako,da sam se mozda pospricala kisobranom, premjestila sam se na par mjesta - nijedan prozor nije bio otvoren, nisam skuzila odakle curi, al bus je prokišnjavao...

stvarno mislim da je sramota da autoturist takve autobuse daje u promet, bio on po suncanom ili kisnom danu, na liniji za zagreb ili grdanjce, činjenica je da oni imaju 2-3 normalna autobusa a svi ostali su u raspadnom stanju, dok samoborcek ima nove super buseve... i mi za njih plaćamo istu cijenu.

u samoborčeku je ugodno, mekana sjedala, klima,grijanje, novi bus, a u autoturistovima otpadaju vrata, nema grijanja, na nekim nema prozora pa je po ljeti 40 stupnjeva....

eto tolko

samoborka

Napiši pismo

Ima ih i kaj su vode žedni!

Pomognite nama kaj imamo maloga!

Nada umire posljednja

Zivili drugovi iz Langove!!!

Hoćemo u samoborsku bolnicu!

Samoborčekom protiv Autoturista

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002