15.04.2008.

Sportski pozdrav iz srednje škole

Mogli bi ih malo i spomenuti

pozdrav..zašto se u sportu ne piše nešto o uspjesima učenika srednje samoborske škole..neki od njih su vrlo talentirani i osvajaju odlične rezultate na natjecanjima..neki idu i na poludržavno natjecanje..a vi niti da ih spomenete...mogli bi malo

somebody

15.04.2008.

Kad nam je džepni ping - pong važniji...

Duboko smo razočarani!!!!!

Samoborske novine SRAMITE SE!!!!!!Ovaj put ste ne samo mene razocarali nego i gotovo sve ljude koji prate juniore nk Samobora.SMB-DINAMO ZG 2:1.Jedini poraz dinama u ovoj sezoni i to bas od samobora a vi se niste udostojili niti rijec napisat o tom sportskom podvigu.Izgleda da je ping pong vazniji od toga i rezulutati od neke seljacke lige u kojoj ova nasa okolna sela dobivaju po 7 8 komada.SRAMITE SE!!!!!!

smb

15.04.2008.

Grad vode i u oporbi sede neznalice

Do kada tak?

Postavil bi par pitanja našim pametnim gradskim ocima!

Kaj je morti istina da ste frknuli bivšu školu i Langovo igralište za nekakvu sitnu lovu NN kupcu?

Kaj je moguće da niko od Vas nemre lupiti šakom po stolu i reči DOSTA Županijskim cestama kaj ovak razvlače popravaljnje Betonke (navodno još nisu ni krenuli pošteno).

Kaj je moguće da nam grad zgleda kak zadnja zabit u Južnoj Srbiji (poglečte fasade, napol zgotovljene poslove po gradu, razne daske prek hiža u Perkovčevoj kaj se buju zrušile brzo, kolodvor ko u Moldaviji, rupe po cestama kaj naši plinari ne zakrpaju po 6 meseci...)

Kaj je moguće da nemrete prejti do Varaždina i konzultirati se kak tam gradski oci delaju...

Ili do drugih manjih gradova...

Kaj nam srednja škola mora zgledati ko zadnja prčvarnica? dajte par kuna za materijal i mi roditelji bumo porihtali one štenge i oprali fasadu z šlaufom i poredili sve oko srednjaka... Znam da ni Vaša briga al tam idu naša deca...

Ima još puno takvih pitanja...

Odgovora ni jer nam grad vode i u oporbi sede neznalice, hoštapleri i sitne duše...

samo se pljuvat znate iz osobnih razloga...

Građanin pokorni...

15.04.2008.

Poteškoće jednog vlasnika garaže

Nempreme psati, ubm vrusil garazu!

Blesav sam pa pitam.

Imam garazu za mojeg limenog ljubimca i placam po naredbi druga Kovacica za garazu komunalnu naknadu, tocno po kvadraturi.

Moj sused Pepa nema garaze i parkira svoj Fijat uz tratuvar na cesti, po zimi i kisi i zegi, i nemora nis zalati.

Gdje sad tu pravica, ko je mulec, ja ili sused Pepa.

Dajte mi dgovor, nemrem spati, bum vrusil garazu.

Blesavi platisa.

15.04.2008.

Ovo nije peticija HSS-a ili SDP-a

Za vladavinu naroda a ne pojedinaca

Htio bih iskoristiti priliku ovako javno zahvaliti građanima Grada Samobora koji su već potpisali peticiju protiv izgradnje trgovačko stambenog kompleksa na Trgu Matice Hrvatske te podsjetiti ostale da to još uvijek mogu učiniti.

Sjednica Gradskog vijeća Grada Samobora sazvana je za ponedjeljak u 9.00 sati i za sada je skupljeno dovoljno potpisa koji će biti prezentirani vladajućoj koaliciji u nadi da će izmijeniti svoje planove. Ukoliko ipak ne bi bilo tako, akcija će se nastaviti i dalje, sve dok se ne skupi potrebnih cca 7.000 glasova koliko je protrebno da sazivanje referenduma postane zakonska obveza gradskih vlasti.

Htio bih još reći da meni osobno, kao ni svim ostalim članovima HSS-a, a vjerujem i SDP-a, nije bila namjera ovom akcijom raditi nekakvu stranačku promociju, što je većina građana i prepoznala te su peticiju potpisali i brojni članovi drugih stranaka, pa i onih vladajuće koalicije HDZ-HSLS-HNS. Vjerujem da je većini građana politika vrlo omražena "djelatnost" pa ovim primjerom želimo pokazati da politika i politički rad može i mora biti sredstvo za ostvarivanje interesa građana, a ne sama sebi ciljem, što je na žalost postalo uobičajeno ne samo u Samoboru, već i u cijeloj državi.

Ovo nije peticija HSS-a ili SDP-a, ovo je peticija građana Samobora kojima mi koji se bavimo tom omraženom politikom samo pokušavamo pomoći da se čuje i njihov glas i nadam se da ćemo u tome i uspjeti.

Na kraju, bio bih najsretniji da su samoborski vlastodršci sami pokušali ispitati mišljenje svojih stanovnika o toj i o mnogo drugih ideja i projekata, jer da su to učinili pokazali bi da su zaista ono što bi i trebali biti; da su tu samo da služe građanima koji su ih birali i koji ih "kraljevski" plaćaju. Uostalom, demokracija jest i nazivom i smislom vladavina naroda a ne pojedinaca i nadam se da će toga i građani i političari iz dana u dan biti sve više svjesni.

Krešo Beljak, predsjednik GO HSS Samobor

15.04.2008.

Ko je i kad i zakaj naredil da se zruši svo drveće na Sajmištu?

Izgleda da mi je nekaj promaklo...

Ne znam jel mi je promaklo, ali ko je i kad, te zakaj naredil da se zruši svo drveće na parkingu samoborskog Sajmišta? Bu se kaj zasadilo? ili bu to helidrom, ili bu i tu niklo kakvo turističko-trgovačko-kulturno-povijesno ruglo u režiji dičnog ADF-a?

šumarija

Napiši pismo

Mogli bi ih malo i spomenuti

Duboko smo razočarani!!!!!

Do kada tak?

Nempreme psati, ubm vrusil garazu!

Za vladavinu naroda a ne pojedinaca

Izgleda da mi je nekaj promaklo...

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002