14.06.2008.

Tanja Bulić - Putnička agencija Go Atlas Airtours

Upoznajte Mediteran na najpovoljniji način

Tanja Bulić - Putnička agencija Go Atlas Airtours

Smještena u Ljubičinom prolazu 2, putnička agencija Go Atlas Airtours, osnovana je 2006. godine s ciljem da korisnicima ponudi objedinjene turističke usluge na jednom mjestu. Mala stručna ekipa već dvije godine pomaže u odabiru savršenog godišnjeg odmora u vidu ljetovanja, zimovanja, autobusnih ili avio putovanja. U 2008. postali su i franšizna poslovnica najvećeg hrvatskog touroperatora Adriatica.net, a bogatu ponudu usluga od nedavno prezentiraju i na vlastitoj web stranici www.g-o.hr.

Pred ulazak u ljetnu sezonu ponudu samoborskog Go Atlas Airtoursa predstavila nam je predstavnica agencije Tanja Bulić, a detaljnije informacije i detalji o ponudi, osim na internet stranici mogu se saznati i na 3335-688, putem maila go@g-o.hr ili osobnim dolaskom u Ljubičin prolaz 2.

Što zaljubljenici u putovanja mogu naći u Go Atlas Airtoursu u Samoboru?

Cilj nam je bio objediniti kompletnu turističku uslugu u Hrvatskoj, tako da klijenti koji navrate kod nas mogu kupiti proizvode najpoznatijih hrvatskih touroperatora. Kako smo ove godine potpisali franšizni ugovor s Adriatica.netom, samim time što oni imaju najširu ponudu putovanja, radilo se to o Jadranu, Mediteranu ili dalekim putovanjima, može ih se od sada kupiti i u našoj poslovnici.

Osim ponude touroperatora, kod nas se mogu kupiti i avio karte za bilo koju svjetsku destinaciju, a u posljednje vrijeme se sve više traže i "tailor made" putovanja - putovanja skrojena isključivo po potrebi klijenta. Raspolažemo i velikom bazom hotela s kojima surađujemo, nudimo europska i svjetska putovanja, ulaznice za koncerte i festivale, ukratko, sve što je potrebno za kvalitetnu oraganizaciju poslovnih i privatnih putovanja na način da naši klijenti budu maksimalno zadovoljni - kako privatne osobe, tako i poduzeća s kojima surađujemo na bazi incentiva te poslovnih putovanja.

Ulazimo u sezonu ljetovanja. Na čemu je naglasak ove godine?

Trenutno se, naravno, osim standardnog ljetovanja na Jadranu, najviše prodaju ljetovanja na Mediteranu. Pokušavamo približiti taj dio ponude Adriatice, odnosno Atlas Airtoursa kao providera usluge, jer je trenutno Mediteran najaktualniji, najpovoljnije su cijene, a i sami uvjeti plaćanja. Izuzetno je zanimljiva i ponuda hotela Bretanide u Bolu na Braču, koji je smješten nedaleko samog Zlatnog rata, za kojeg imamo najpovoljnije "last minute" cijene u Hrvatskoj.

Kakva je situacija što se tiče plaćanja?

Nudimo sve uvjete plaćanja koje nudi i Adriatica.net. Uskoro kreće i plaćanje GO karticom, a standardno se može plaćati gotovinom, čekovima, Americanom, Dinersom...

Znači li to da će nam ovo ljeto Mediteran biti bliži nego prijašnjih godina?

Hrvatski su građani otkrili nove mediteranske destinacije potaknuti baš tim povoljnim cijenama turističkih aranžmana koje nudimo s jedne strane, odnosno porastom cijena na Jadranu s druge. Donedavno je bilo uobičajeno putovati skoro isključivo na Jadran, a sada se ljudi sve više odlučuju ne samo na ljetovanja, nego i na otkrivanje novih destinacija kroz europske ture, krstarenja na najpoznatijim svjetskim cruiserima i slično. Ujedno bih naglasila da se kod nas može pronaći i kompletna ponuda krstarenja koja su u "last minute" varijantama izuzetno pristupačna.

Inače, za jesensko razdoblje pripremamo i nekoliko vlastitih programa kao što su New York, Istanbul, Prag te skijanja za zimski period, o čemu će se sve informacije moći pravovremeno vidjeti i na našoj novoj web stranici www.g-o.hr.

Najaktualniji je ipak, pretpostavljam, Euro 2008. u Švicarskoj i Austriji?

Naravno, Euro je popraćen raznim paketima, ali i kroz posebnu ponudu Adriatica.neta organizacijom putovanja navijačkim vlakom, koji je u ovim vremenima gužvi najpraktičnije i najkvalitetnije sredstvo za dolazak na utakmice.

Kruno Solenički

 

Tanja Bulić - Putnička agencija Go Atlas Airtours

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002