05.10.2002.

O radu Ureda Turističke zajednice Grada Samobora

U neskladu sa stvarnim stanjem

Postovani gospodine uredniče,

Nedavno sam posjetio internet stranice www.samobor.hr, te sam se (ne)ugodno iznenadio nekim postojećim informacijama koje su još uvijek prisutne, a više nisu aktualne.

1. AKTUALNA DOGAĐANJA - nema nikakvih obavijesti, pa me zanima zašto. Naime ovo ljeto su se događale promocije nekih auto kuća, međunarodni folklorni festival itd.

2. HOTELI - naveden je hotel Šmidhen koji već duže vrijeme ne radi, odnosno u katastrofalnom je stanju kao i okoliš oko njega!.

RESTORANI - dva restorana već isto duže vrijeme ne rade - Zlatni Lampaš i Bistro Medved, a još uvijek su navedeni kao ponuda.

4. Posjetivši nedavno Ured Turističke zajednice (nedjelja) primjetio sam na materijalima da novi logotip, a na naslovnici ovog WEB-a još se uvijek koristi stari. Radno vrijeme koje je navedeno ne odgovara stvarnom radnom vremenu u kojem sam i ja posjetio ured.

5. I kao jedna od zanimljivosti zanima me zašto nije promoviran novi letak?

6. U događanjima po mjesecima nigdje nije najavljen Festival koji se održao, a isto tako je navedeno ljeto u Samoboru - kolovoz gdje. koliko se ja sjećam, nije održano nista.

Najljubaznije Vas molim da mi pomognete kako bi dobio odgovor na postavljena pitanja, te skrećem pozornost na gore navedene informacije koje bi se radi informiranosti turista trebale redovito obnavljati.

Vi se sigurno pitate zašto uopće postavljam ta pitanja Vama? Naime, ja sam postavio pitanje e-mailom na TZGS međutim odande nisam dobio nikakav odgovor. Postavio sam pitanje i gradonačelniku (odgovor jos čekam)a kupivši vaše novine na kiosku u Samoboru vidio sam da čitatelji postavljaju pitanja, pa evo i mene tu.

S poštovanjem.

Krešimir Sapor, infoclub@net.hr

Poštovani gospodine Šapor,

sve o čemu pišete nažalost je točno. Aljkavost, neznanje i neodgovornost karakteristike su subjekata koji su političkim igrama, kombinatorikom i križaljkama došli na mjesta od strateškog značaja za Grad Samobor.

Hoće li vaše pismo pomoći u poboljšanju stanja, vidjet ćemo, ali - sumnjamo.

Urednik

Napiši pismo

U neskladu sa stvarnim stanjem

Arhiva 2002

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003