06.04.2002.

Još pohvala koje gode

Za svaku je pohvalu web stranica Samoborskog glasnika, koja nas redovno i promptno obavještava o velikim i malim događanjima u našem Samoboru. Gotovo bismo ju mogli nazvati portalom, barem što se tiče samoborskih događanja. Predlažem da se i ostali samoborski mediji ugledaju u gosp. Roberta Škiljana. Bravo Robert!

Tanja Milek

A što drugo reći, nego - hvala na ohrabrenju i poticaju. Možemo mi i bolje.

Urednik

06.04.2002.

Kradljivac ili bankomat

Vjerujem da vam se barem jednom u životu dogodilo da ste bili prevareni, a da pri tom niste mogli učiniti ništa, jer osim vaše riječi nije bilo nikakvih drugih dokaza za to. Možda tomu i nije tako, ali nemojte biti sigurni da neće biti već u skoroj budućnosti, osobito ako se kojim slučajem koristite bankomatom Zagrebačke banke u Samoboru.

Nedavno naime, (točnije, u utorak 12.03.2002. u 16 sati i 41 min.) dogodila mi se pred bankomatom Zagrebačke banke u Samoboru vrlo bizarna situacija koja govori u prilog gore navedene tvrdnje. Bankomat Zagrebačke banke "isplatio" mi je 100 kn manje od iznosa istovremeno odbijenog s tekućeg računa, što sam trenutačno uočila provjerivši potvrdu o isplaćenom iznosu. Bilo je to više nego uočljivo, jer se radilo o malom iznosu; traženih 150, a isplaćenih 50 kn. Iako u velikoj žurbi, odlučih odmah reklamirati u banci. Službenica na šalteru tekućih računa obavijestila me je da će mi iznos koji manjka naknadno biti vraćen na moj tekući račun. Do današnjeg dana međutim to nije učinjeno, jer greška u bankomatu nije ustanovljena. S količinom novca u bankomatu i izdanim potvrdama o isplaćenim iznosima sve se, navodno, poklapalo. A mojih 100 kn nigdje. Djelatnice Zagrebačke banke, uključujući tu i preljubaznu voditeljicu poslovnice gđu Jasnu Klemenčić, pokušale su me uvjeriti da se s mojim novcem nešto drugo dogodilo. Npr. ostao je u bankomatu na mjestu izlaska novca, jer ga nisam pokupila (valjda sam trebala provaliti u bankomat?!) ili ga je neka nevidljiva ruka momentalno uzela umjesto mene. A možda je bilo i nešto treće ...

Ni činjenica da u istoj banci držim i ne baš sasvim beznačajna sredstva na deviznom računu nije bila dovoljna garancija za istinitost moje tvrdnje. Voditeljica poslovnice naknadno me je telefonski obavijestila da je služba za bankomate također potvrdila ispravnost aparata i dodala da se nada da ubuduće neću imati nikakvih problema s njihovim uslugama. Mojih 100 kn nije dospjelo na pripadajuće im odredište (zbog svih ovih komplikacija odlučila sam u slučaju pozitivnog ishoda ostaviti ih u crkvi ili onima koji prose ispred nje).

Listić s lažnim iznosom još uvijek čuvam. Vrlo je dojmljiva masno otiskana poruka na njemu: HVALA NA POVJERENJU ! - Zagrebačka banka.

Pitam se kolikim se štedišama Zagrebačke banke dogodilo slično iskustvo. Ili je upravo moj slučaj presedan? Vjerujete li u to? Iznos koji je ovog puta meni ukraden srećom je gotovo simboličan (ne znam što bi bilo da se radilo o većem), ali teško je ne reagirati na prijevaru i takvu neposlovnost. Prema postupku odgovornih osoba u Zagrebačkoj banci zaključujem da bi u najmanju ruku bilo fer i više odgovaralo istini kada bismo na potvrdi o isplaćenom iznosu iz bankomata umjesto "hvala na povjerenju" mogli pročitati:

KORISTITE BANKOMAT NA VLASTITU ODGOVORNOST - Zagrebačka banka

Samobor, 20.03.2002.

Vesna Faullend Heferer

06.04.2002.

Nekoliko lijepih riječi o našim stranicama

Ogledni primjerak i doprinos prezentaciji Samobora

Bez obzira slažem li se ili ne s onim što na ovim stranicama piše, želim čestitati g. Robertu Škiljanu na izuzetno kvalitetnim web stranicama njegovog lista. Ovakva kvaliteta za preporučiti je kao ogledni primjerak stranica za sva, ne samo lokalna, glasila. Ovim se stranicama zaista dopirinosi kvaliteti prezentacije grada Samobora, i zato mogu samo ponoviti: Bravo Žuti!

Žarko Adamek

Bez obzira slažemo se mi ili ne s baš svim političkim stavovima i potezima Žarka Adameka, izuzetno cijenimo njegovu kritiku i zašto ne, laska nam. G. Adamek, kao tajnik Ministarstva obrta, malog i srednjeg poduzetništva, sigurno je osoba koja zna procijeniti vrijednost i dosege posla koji smo uradili realizacijom naših web - stranica. Posebno nam je drago što je naglasio ono što i mi ponavljamo našim partnerima i suradnicima: web stranice Samoborskog glasnika dio su javne slike Samobora. Slike koja je, sudeći po posjetama naših stranica, vidljiva i u Australiji, Kanadi, SAD-u, diljem Europe, a da o Hrvatskoj i ne govorimo. Zato nam nije svejedno kako nas drugi vide i u budućnosti ćemo nastojati biti još bolji.

P.S.

Pismo objavljujemo s malim zakašnjenjem, budući da smo imali problema s aktiviranjem "poštanskog sandučića" za elektronsku poštu. To se odnosi i na pismo našeg čitatelja koji bi više Nikinih fotki.

Robert Škiljan

06.04.2002.

Nika ipak zgodnija od posade bob - četverca!

Nika je najljepša

EEE stvarno, Nika je najlipše stvorenje koje san ja vidija dosad. Nemam mejl njezin da joj išta napišem, pa će poslužit i vas Glasnik!

Dajte postavljajte nešto više njezinih slika na net!

Pozdrav.

Dalmatinac

Dragi prijatelju, čekamo da se Nika vrati s putovanja, pa da je uslikamo i prezentiramo svima, pa i tebi.

Urednik

Napiši pismo

Još pohvala koje gode

Kradljivac ili bankomat

Ogledni primjerak i doprinos prezentaciji Samobora

Nika je najljepša

Arhiva 2002

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003