31.01.2018.

Na Izbornoj skupštini NK Samobor izabrano novo vodstvo kluba

NOGOMET - S Karoglanom u nove pobjede

Na Izbornoj skupštini NK Samobor izabrano novo vodstvo kluba

Filmskom brzinom, u samo 15 minuta, na Izbornoj skupštini NK Samobor skupštinari su jednoglasnom potvrdom dali razrješnice dosadašnjim vodećim ljudima kluba i imenovali nove za sljedeće mandatno razdoblje 2018.–2022. godine.

Novi prvi čovjek kluba iz Hebrangove 26 postao je direktor Komunalca Ivica Karoglan, zamijenivši dosadašnjeg predsjednika Krešu Jelića, a društvo u Izvršnom odboru činit će mu Danijel Cvetković, Zoran Budimir, Mislav Maroević i Velimir Deak, koji će ujedno obnašati funkciju sportskog direktora. Članovi Nadzornog odbora postali su Miljenko Beljak, Iva Bedeničić i Edita Herceg.

U kratkoj uvodnoj riječi novi predsjednik priznao je da i nema iskustva u vođenju nogometnog kolektiva, ali je i naglasio da će njegov osnovni posao biti financijska stabilizacija i razvoj kluba, a da će za sportski dio kluba (popunjavanje svlačionice i sportski rezultat) najviše odgovarati članovi IO i sportski direktor. Karoglan je još podcrtao da će sve bitne odluke donositi razgovorom te potom konsenzusom.

U ime Grada govorio je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec, koji nije bio zadovoljan dosadašnjom vodećom garniturom kluba te najavio veće sudjelovanje zaposlenika kluba u njegovom radu koji će tako morati opravdati svaku kunu uloženu u samoborskog četvrtoligaša.

Svi treninzi za seniore će postati obavezni, a najavljuju se i razgovori sa svim trenerima koji će biti u prilici iznijeti svoja mišljenja o radu omladinskog pogona. Stanec je najavio i ulaganje u obnovu terena s umjetnom travom koji su u dosta lošem stanju, a tražit će se i zakupac za prostorije restorana u sklopu kluba. Najvažniji cilj, naravno, ostaje povratak među trećeligaše već ove sezone.

Na svoj prvoj sjednici nakon Skupštine novi je Izvršni odbor krenuo je s bitnim odlukama.

Razriješen je trener prve momčadi Stjepan Bašić, a njega će zamijeniti Dražen Ivančević, koji je ujedno i tajnik kluba. Ivančeviću će prvi pomoćnik na treninzima, koji su već krenuli, biti Velimir Deak, a od ostalih zanimljivosti spomenimo da su članovi IO odlučili angažirati revizore koji će "pročešljati" financije kluba i utvrditi pravo stanje obveza i potraživanja na računima samoborskog četvrtoligaša.

Matija Milić

 

Na Izbornoj skupštini NK Samobor izabrano novo vodstvo kluba

Arhiva 2018

2020

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002