09.09.2013.

Priopćenje GP A-HSS Samobor

Prepoznali smo rad udruge REA!

Željeli bismo ovim putem podsjetiti građane grada Samobora kao i sve ljude dobre volje da je u Svibnju ove godine na području grada Samobora osnovana udruga za zaštitu životinja „REA“. Predsjedništvo udruge „REA“ kao i njeni članovi svojim su dosadašnjim radom i angažmanom pokazali da im je izuzetno stalo do boljitka napuštenih, bolesnih i zlostavljanih životinja na području grada Samobora. Udruga je neprofitabilna i bazira se na donacijama koje im omogućuju da svoje plemenite ciljeve i ostvare. Želimo napomenuti da su članovi udruge „REA“ svojim predanim radom u kratkom roku koliko službeno rade napravili jako veliki posao i zbrinuli veliki broj životinja. Mnogim kojima je bila potrebna pomoć veterinara pomogli su isključivo svojim sredstvima. Također treba napomenuti da su i prije osnivanja same udruge aktivno djelovali unutar granica svojih mogućnosti.

Izuzetna nam je čast objaviti da je gradska podružnica A-HSS Samobor na čelu sa članovima predsjedništva Markom Bišćanom i Markom Hoferom, uz podršku predsjednika GP A-HSS Samobor Juricom Šoićem, prepoznala rad udruge „REA“ s čijim je vodećim članovima održan radni sastanak na kojem je dogovorena suradnja i podrška GP A-HSS-a Samobor udruzi „REA“ , prvenstveno kroz donacije od kojih će prva uslijediti u naredna dva tjedna, kao i kroz logističku podršku članova GP A-HSS Samobor i svim budućim humanitarnim akcijama udruge „REA“.

Donaciju osigurava član gradske podružnice A-HSS-a Samobor Tomislav Šoić, vlasnik tvrtke TOP CANIS d.o.o., koja je generalni uvoznik hrane za pse i mačke „Calibra“ za područje Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije i Makedonije.

Ovim putem pozivamo sve građane grada Samobora kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže i da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu radu udruge.

GP A-HSS Samobor čestita udruzi „REA“ na hrabrosti, bitno je napomenuti nesebičnosti i predanom radu, a mi kao gradska podružnica ćemo se potruditi da u skladu sa svojim mogućnostima pomognemo u radu udruge „REA“, ali i svima na području grada Samobora kojima je pomoć potrebna, a ne dobivaju je u dovoljnoj mjeri.

Prepoznajmo i pomognimo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Predsjednik GP A-HSS Samobor Jurica Šoić

Napiši pismo

Prepoznali smo rad udruge REA!

Arhiva 2013

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002