komentari na tekst: Rezanje cijena i rezovi u Komunalcu

Bože mili koliko bedastoća i mlatarenja na jednome mjestu!1

komentar od: Franc

komentirano: 17.11.2009.

Krešo budi iskren i reci da nesmeš pisnut oko asfaltne baze jer ti je Kodrić sponzoriral kampanju!

komentar od: Istina

komentirano: 17.11.2009.

Ni slučajno dirati asfaltnu bazu! Još mu treba sredit i natječaj da gradi kolodvor! Bravo gradonečelniće!

komentar od: Sanja

komentirano: 17.11.2009.

Beljak mora vratit novce kaj je dobil od Kodrića i kaj se pak sad čudom čudite!

komentar od: upitnik

komentirano: 17.11.2009.

Stvarno znate zakon i proceduru kad komentirate ovak blesavo. Kaj mislite da je gradonačelnik šerif, pa da bu zvadil pljuci i rekel Kodriću - marš van!
A kak bi to tek onda neki dočekali na nož.
Čini se da nekima ni praf niti jedna stvar kaj se vu Samoboru napravi. Bilo dobro ili loše - kriv je gradonačelnik.

komentar od: Štef z Klanjca

komentirano: 18.11.2009.

Marunicu i njegovu kliku smijeniti odmah, izbaciti iz Komunalca, naravno i šefa komunalnog odjela-Kovačića..To što oni sebi dopoštaju...to nema veze sa normalom....STRAŠNO!!!!!

komentar od: jama

komentirano: 18.11.2009.

...od Isusovih vremena se zna... "ne bi (Komunalci) imali (o)vlast da im nije dana odozgo (iz Grada)"...
Beljak samo pere ruke od prljavog veša, a sam je zakuhao postojeću situaciju... Sada kaže da će letjet glave, a kao profesor morao je znati da ako nekom pojeftini drugom mora poskupjeti, ako nekoga oslobodi od plaćanja, drugi moraju plaćati!
Uostalom zašto se išlo na ovaj obraćun, a ne na neki drugi: 1.jer Grad nema ažurne podatke o broju stanovnika po stambenim jedinicama 2.jer je za većinu poštenih obračun bio nepošten jer su kvadrature u evidenciji daleko ispod postojeće izgrađenosti. 3.najjeftinije rješenje za investitora (Grad), nema novih ulaganja u ljude strojeve, opremu za brojenje i vaganje...
Asfaltna baza je priča za sebe
Ima još ali o tom potom!
A ovi koji pozivaju na linč imaju već svoje ljude koji samo čekaju nova kadrovska rješenja, a Gradonačelnik kao mlad i neiskusan sluša takve i gura kao mladi bik po svome...

komentar od: upućeni

komentirano: 18.11.2009.

Grdonačelniče, drago mi je da ste priznali svoj dio krvice za skandal oko novog načina obračuna odvoza kućnoga otpada i da ste prevareni od, kako ih Vi nazivate, stručnjaka iz Komunalca. Ja sam Vas upozorio na njihvu prijevaru. Ponovo Vas upozoravam da to nisu nikakvi stručnjaci. Marunica i njegova pomoćnica Martina jedini su krivci za ovaj skandal i zbog toga trebaju snositi odgovornost.Budući da radim na sličnim poslovima u Zagrebu i povezan sam s ljudima iz Komunalca, vjerujte mi da tamo ima dobrih radnika koji znaju ovu problematiku, ali su isključeni iz svih događanja. Gradonačelniče, zatražite njihovo uključivanje u rješavanje ovog problema. Bilježim se sa štovanjem.

komentar od: Ivan I. iz Samobora

komentirano: 18.11.2009.

konačno je netko postavio problem odnosa Grada Samobora i Zagrebačke županije

u Zagrebačkoj županiji sve se ulaže samo u Ivanić grad istočni dio županije od kuda je i župan i Veliku Goricu.
Samobor kao drugi grad u županiji nema niti jednog pročelnika osim v.d. i to u
resoru prosvjete i kulture
nemamo ni jednu središnju županijsku instituciju, sve su uzeli drugi gradovi iz Županije koji prije osnutka županije nisu ni imali status grada.

Potrebno je osnovati samoborsku stranku na županijskoj razini
koja bi konačno zastupala interese grada ali očito vječnici iz Samobora nemaju hrabrosti za to

komentar od: dipl.iur.

komentirano: 18.11.2009.

Siroti gradonačelnik. Svi ga varaju i muljaju. Do kad bu to trajalo. Poštenjačina u ulozi žrtve. Treba mu pomoć.

komentar od: Hitna pomoć

komentirano: 18.11.2009.

Ljudi moji mi smo dobli pravog gradonačlnika, čovjeka koji ti neće okrenut glavu na cesti, čovjeka koji će saslušat tvoj problem i svakako ga probat riješit, ali naš gradonačelnik ima i ljude koji rade protiv njega, ljude koji su pustili korijene, kojih se nemože riješiti preko noći, sreća Gajšaka se riješio!!! A ovi što pljuju nek se slobodno popišu s Tomo, pa se zna ko piše ovakve gluposti tko je prije izbora blatio s letcima Beljaka i opet nakon što ga je potuko do nogu u drugom krugu on to nastavlja!!!!

komentar od: ŠIME

komentirano: 18.11.2009.

Vratija se Šime, di je bija?

komentar od: Tomo

komentirano: 18.11.2009.

ja sam tu, ali sve je slabije vas pljuvača kaj vam je gazdi presušio račun, nema vas više čim plaćat??? što se s vama desilo??? tu i tamo malo pljunete i to je to, ima tomo, se je nkaral, nek vas i dalje plaća...

komentar od: ŠIME

komentirano: 18.11.2009.

mene zanima ako tko zna zašto se radi brana prema Rudama navodno visoka 24m, tu informaciju sam dobila od radnika koji rade na brani

komentar od: samoborka

komentirano: 18.11.2009.

da se spriječi moguća poplava samobora.
kompletni projekt je financiran od
strane hrvatskih voda.

komentar od: odgovor

komentirano: 19.11.2009.

Ne želim pljuvati po gradonačelniku Beljaku, već mu kao građanin mogu samo zaželjeti da na našu korist grad vodi bolje.
Radi toga mu savjetujem na temelju određenih saznanja, da se uvede selektivno prikupljanje korisnog otpada bez naplate jer sakupljač to može prodajom unovčiti,te prikupljanje, odvoz, deponiranje i naplatu kućnog otpada po težini kućnog otpada.
Vjerujem da na takav način prikupljanja i saniranja otpada neće imati pritužbe građani, a ujedno će se tako razvijati ekološka svijest, koju današnji način prikupljanja i haračenja destimulira.

komentar od: radnik

komentirano: 19.11.2009.

Kad se raspravlja o mostu preko Save, opće je poznato da je upravo radi podizanja vodostaja Save radi eventualne izgradnje hidrocentrale Podsused, predviđena lokacija kod Otoka. Radi toga je na toj lokaciji izgrađen i čvor i nadvožnjak za pristupnu cestu mostu preko Save.
Koliko je to logična lokacija dokaz je i postojanje dviju skela u neposrednoj blizini. Tu je industrijska zona Savskog Marofa na lijevoj obali, ali i granični prijelazi na obje strane Save, koje takav most povezuje, pa čak i objedinjuje pojedine carinske službe.

komentar od: A.B.

komentirano: 19.11.2009.

Gospodin gradonačelnik je izabran iz redova HSS-a, ali on treba biti gradonačelnik svih građana sa našeg teritorija, bez obzira kojoj i kakvoj političkoj opciji tko pripada. Ako postupi tako, imat će podršku i kod oporbe za važne stvari u gradu.

komentar od: ja

komentirano: 19.11.2009.

Šime iz tvojih komentara more se videt da tebe plaćaju veći bedaki od tebe.

komentar od: Tomo

komentirano: 19.11.2009.

a tko financira Hrvatske vode?

komentar od: znatiželni

komentirano: 19.11.2009.

Totalna nekompetencija!

komentar od: sram naš svagdašnji

komentirano: 19.11.2009.

"rat sa Županijom će tek sada početi"

Koliko god se neslagali s županijom i vrhuškom u kojoj dominira, gle ovo HSS uz pajdaše iz HDZ-a
ova gradonačelnikova izjava je totalno neprimjerena nivou komunikacije jdnog dužnosnika i za prijavu mjerodavnim institucijama. Rat tek počinje? Ma nemoj. Baš me zanima kako će ti Pankretić i Kožić reagirati na ovakve stupidne izjave.

komentar od: bla bla bla

komentirano: 20.11.2009.

a tko financira Hrvatske vode je bilo retoričko pitanje. Priča se da se kroz takve radove pere puuno novaca hrvatskih rezidenata, poreznih obveznika.

komentar od: znatiželni

komentirano: 20.11.2009.

Kaj se pereš, direktor Komunaklca radi sve po tvome nalogu, a ti opet po staroma "jedno misli, drugo kaže, treće radi"

komentar od: višestruka ličnost

komentirano: 20.11.2009.

Nova vlast čitaj gradonačelnik s faraonskim ovlastima je već donijela niz loših propisa nepovoljnih po standard građana Samobora.

komentar od: viđe promjena

komentirano: 20.11.2009.

Gospodin Beljak je prvi gradonačelnik direktno izabran na lokalnim izborima, bez obzira koliko je dobila glasova bilo koja stranka.
Koalicija stranaka čine HSS, HNS i SDP, a to je drugi par rukava, pa nekakvi Staneci, Jaklenci, Pađani, Jelenići, da ne nabrajam baš sve, trebaju međusobno preuzeti odgovornost mimo gradonačelnika, sukladno koalicijskom sporazumu. Dakle, daleko više odgovornosti nego do sada i ne skrivati se iza lika gradonačelnika, ma iz koje stranke on došao.
Ispada da je koalicijskim sporazumom samo dogovorena raspodjela fotelja, a odgovornost ostavili gradonačelniku. Međutim, kako posluje Grad, Gradsko poglavarstvo, Gradsko vijeće, gradska poduzeća Komunalac i Energometan ovisi najviše o koalicijskom sporazumu, a ne o gradonačelniku.

komentar od: sic

komentirano: 20.11.2009.

Zakaj na presici nije bilo riječi o zapošljavanju članova obitelji Beljak?

komentar od: uhljebljenja

komentirano: 20.11.2009.

Zakaj na presici nije bilo riječi o zapošljavanju članova obitelji Beljak?

komentar od: uhljebljenja

komentirano: 20.11.2009.

Za ne povjerovati da ne mogu riješiti problem kirurške ambulante u Samoboru?
Ravnatelj Županijskog doma zdravlje je Samoborac dr Slavko Lovasić, župan je HSSovac Stjepan Kožić i gradonačelnik Beljak niš nemre?! U vrijeme dok se županija isto prijetila ukidanjem kirurške ambulante i prije Lovasićevog mandata, Filipec je uspješno riješio istu problematiku. I, tko je onda sposoban, a tko samo kuka da niš nemre?

komentar od: podkapacitirani

komentirano: 20.11.2009.

Da se asfaltna baza nebu dirala to smo shvatili još kod Filipca , i to je nažalost tak.Samo nemrem shvatiti kad se svugdje industrijske zone miču iz grada kod nas je skoro između kuća u Samoboru od kojih je pješke do Trga max 15 min hoda, ambulante 10, vrtića 10, škole 15 ,novog kolodvora 10, srednje škole..,sve je blizu a i vozi bus.bolje da su napravili i stambeno naselje.Nekad je tu bila Fotokemika ali su i drugdje bile tvornice u gradu pa su iseljene ne na periferiju grada nego u zone van grada (govorim o gradovima sa planom )Ja iso tak želim da Samobor ima dobrostojeće firme i da imamo gdi delati, a ne da svako jutro masovno idemo na posel u Zagreb jer tu nema baš posla.

komentar od: bivša suseda asfaltne baze

komentirano: 20.11.2009.

podkapacitiran pitaj si mastena zašto
nema kirurške ambulante!
lovasić je postavljen iz kvote hdz-a, a
dožupan je taj koji je naredil da se
ukine naša kirurška ambulanta!

komentar od: župan

komentirano: 20.11.2009.

Tko je dansa gradonačelnik, tko vodi pregovore s županijom, tko je direktno izabrani gradonačelnik - e pa taj je odgovoran za sve. Masten je prošlo svršeno vrijeme, a gradonačelnik Beljak se ne može izvlačiti da je netko drugi kriv, htio si biti gradonačelnik, to nije samo čast nego i velika odgovorniost i zahtjevan posao. Izvoli!

komentar od: podkapacitirani

komentirano: 20.11.2009.

ne kontaš! na nagovor mastena kolega mu
dožupan zabranio kiruršku ambulantu u
samoboru.

komentar od: župan

komentirano: 20.11.2009.

(... izbrisano. Piši malim slovima. Ne urlaj na netu!)

komentar od: OPAKI

komentirano: 20.11.2009.

gradonačelnik je inicirao povećanje cijena u Komunalcu, potpisao i javno stajao iza svog prijedloga, sad se kao ograđuje , ne prolazi šerife!!

komentar od: šerif iz južnog

komentirano: 20.11.2009.

ja sam tu, ali sve je slabije vas pljuvača kaj vam je gazdi presušio račun, nema vas više čim plaćat??? što se s vama desilo??? tu i tamo malo pljunete i to je to, ima tomo, se je nkaral, nek vas i dalje plaća...

ŠIME /18. 11. 2009./

O, ŠIME=Nikolina is back.

komentar od: tko koga plaća

komentirano: 20.11.2009.

...od Isusovih vremena se zna... "ne bi (Komunalci) imali (o)vlast da im nije dana odozgo (iz Grada)"...
Beljak samo pere ruke od prljavog veša, a sam je zakuhao postojeću situaciju... Sada kaže da će letjet glave, a kao profesor morao je znati da ako nekom pojeftini drugom mora poskupjeti, ako nekoga oslobodi od plaćanja, drugi moraju plaćati!
Uostalom zašto se išlo na ovaj obraćun, a ne na neki drugi: 1.jer Grad nema ažurne podatke o broju stanovnika po stambenim jedinicama 2.jer je za većinu poštenih obračun bio nepošten jer su kvadrature u evidenciji daleko ispod postojeće izgrađenosti. 3.najjeftinije rješenje za investitora (Grad), nema novih ulaganja u ljude strojeve, opremu za brojenje i vaganje...
Asfaltna baza je priča za sebe
Ima još ali o tom potom!
A ovi koji pozivaju na linč imaju već svoje ljude koji samo čekaju nova kadrovska rješenja, a Gradonačelnik kao mlad i neiskusan sluša takve i gura kao mladi bik po svome...

komentar od: upućeni

komentirano: 20.11.2009.

Totalno mi je nejasno kako mogu postojati loši odnosi sa županijom, kada je HSS na vlasti na razini države, županije i grada?!

komentar od: J.Š.

komentirano: 20.11.2009.

Čujem da i krešek ubrzo leti iz HSS-a jer javno podržava Bandića. Bravo HSSovce, sad vidite ko vas, a bome i nas, vodi odnosno šiša.

komentar od: Gradinec

komentirano: 20.11.2009.

Beljak, očeš se kladit da se bu rušila?
A snjom buš i ti opal!
Broji sitno.....

komentar od: NŠZ

komentirano: 20.11.2009.

Čekajte malo, ak sam dobro razmel, da bi se računi smanjili dobit ćemo jedan umjesto dosadašnja dva odvoza tjedno!
Ljudi moji pa kaj je taj idiotizam moguć, zar vu našem Samoboru?

komentar od: Cica

komentirano: 20.11.2009.

hahahahahahaha sad sam i Nikolina... Bože dragi, pa taj hdz pun debila...

komentar od: ŠIME

komentirano: 20.11.2009.

Vratija se jutros, di je bija?..Kažu da je sve do jutros u pržunu bija.

komentar od: Tomo

komentirano: 20.11.2009.

Opet je gradonačelnik potpisao nekaj kaj nije dobro pročitao (slučaj 1 Samoborski vrtovi). A on je , gkle sad ovo i jednini koji čini Skupštinu Komunalca, koji osobno imenuje Nadzorni odbor, koji direktoru Komunalca šalje sve moguće naloge i on sad ne preuzima odgovornost za ovaj sramotni sustav naplate odvoza smeća. Interesantan obrat. Još bu smijenil ljude koji su morali raditi po njegovom nalogu. Bravo Samoborci.

komentar od: ej ljudi, ja sam nekaj potpiso al shvatio niso

komentirano: 21.11.2009.

Odnosi sa županom su dobri, al dožupan za zdravstvo je onaj HDZovac Vujević, a Masten mu je miljenik. Kaj se Masten na zauzme kod svoj zaštitnika da se vrati kirurška?
Bitno da slijedi uhljebljenje na županiji.

komentar od: Boli mastena za Samobor!

komentirano: 21.11.2009.

Sad je odjednom HDZov dožupan moćniji od HSSovog župana ?! Summa summarum je da nema dobra Samoboru dok su u županiji na vlasti HSS i HDZ. No to nije opravdanje za gradonačelnikovo katastrofalno odrađeno pregovaranje oko zadržavanja kirurške ambulante.

komentar od: bljak

komentirano: 21.11.2009.

Most sa Zaprešićem.
Gradska uprava u vojarni Taborec.
Predsjednički dvori na Slava Gori.
Što je sljedeće "Prvi Samoborac ide na Mjesec"?

Science fiction!

komentar od: bljak

komentirano: 21.11.2009.

Ne, ne, ne, nema tu pomoći, nema im pomoći, sve će upropastiti

komentar od: 2009-2013

komentirano: 22.11.2009.

ŠIME

pun si zlobe i frustracija, okani malo

komentar od: NIKOLINA

komentirano: 23.11.2009.

"Prihvaćam njihovu krivicu i prihvaćam svoju krivicu, međutim, išao sam u to s nekim povjerenjem, vjerovao sam ljudima iz Komunalca."

da, kaj je amnezija u pitanju?
nisi možda tražio i veće cijene a sad se obrušavaš na ljude po kojima se i dirigirano pjuje po ovim stranicama?! može te biti sram!

komentar od: nedostojan

komentirano: 23.11.2009.

ne, ja mislim da ne boli mastena za samobor, nego zakaj bi on sad išel beljaku raditi uslugu preko vujevića? nek si beljak sam sredi sa kožićem, sad je on na vlasti nek se malo pokaže i nek ne liže šupak bandiću.

komentar od: xxx

komentirano: 23.11.2009.

"Poštovane dame, poštovana gospodo"
pa red smrknutog pogleda

creepy

komentar od: bljak

komentirano: 23.11.2009.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid