komentari na tekst: Evo i nas kod vas!

U Lugu

komentar od: Ne dolazi

komentirano: 24.04.2009.

NE DOLAZI ! TI SIGURNO VEČ ZAVRŠAVAŠ TU ŠKOLU?
(samo neznaš koje si zanimanje izabrao -
vjerojatno AUTOVRTLAR?

komentar od: ĆINČEK CITY

komentirano: 24.04.2009.

Dijete mi polazi prvi razred OSNOVNE škole. Ispričavam se ako sam bio nejasan,molim samo dobronamjerne savjete! Hvala.

komentar od: Josip

komentirano: 24.04.2009.

U Bogumilcu ti je gužva, OŠ Samobor ti ima novi dnevni boravak i mlade učiteljice, ali ima malu dvoranu za tjelesni

komentar od: Brat

komentirano: 24.04.2009.

Dobronamjerno predlažem gospodinu da ne gubi vrijeme na ovim stranicama. Odmah otiđite na razgovor u Gradsko poglavarstvo kod gospođe Marice Jelenić, zamjenice gradonačelnika.

komentar od: dobra namjera

komentirano: 24.04.2009.

Ha, ha, ha, ova je dobra. Kod Marice Jelenić... Ha, ha, ha... Ko pak nju kaj pita?!
Sada, nakon četri godine njezinoga mandata zamjenice gradonačelnika za "društvene djelatnost", hadezeovac Masten bećaje "vrtiće za svu djecu". Pa koji je ku... gđa jelenić radila četri godine??? Kaj je radil Masten da istu nije steral u ku... i prekinul agoniju besplodne koalicije, kad se već nisu gradili vrtići?
Pa koji ku... svi seru i lažu?!?

komentar od: Birač

komentirano: 24.04.2009.

Gospodine Josipe gornji tekstopisac potvrđuje ono što sam Vam savjetovao: gđa. Jelenić je informacija za Vas iz prve ruke.Sretno!

komentar od: dobra namjera

komentirano: 24.04.2009.

Topla preporuka za OŠ Samobor, ali mislim da je Bregana najbolja. Najbolji profesori,odlična škola, i što je najvažnije, odlični ljudi, školski kolege.pozdrav.

komentar od: Čisti samoborec.

komentirano: 25.04.2009.

Probajte Bogumilac ako će ići...i naviknite se da su neki Samoborci vrlo jalni.

komentar od: jajo

komentirano: 25.04.2009.

OŠ Samobor, manje đaka u razredima, manje kriminala nego u Bogumilcu. jedina je mana prastara dvorana ali to i nije najbitnije. za bilo kakav ozbiljniji sport morate dijete nekuda voditi i to platiti.

komentar od: jedna mama

komentirano: 25.04.2009.

potpis na ovo gore. Bregana je najbolja, ali pazite djecu od droge (testiranja kose svakih pola godine/godinu, počevši od 6-7 razreda), zaozbiljno to govorim jer sam upućen.

komentar od: breganja

komentirano: 25.04.2009.

u Bregani je škola najkvalitetnija, ali za klince i najteža..pa..ako dijete i nije baš previše zainteresirano za učenje, možda je bolji Bogumilac.. a O.Š. Samobor je dobra za male kreativce :)

komentar od: jelena

komentirano: 25.04.2009.

kaj to znači da se u Bogumilcu poklanjaju ocjene ili je to nekaj drugo?

komentar od: znatiželjan

komentirano: 25.04.2009.

Preporuka Bregana, Bogumilac krcat ko šipak koštica. Ak odaberete Bogumilac redovno na informacije jer je puno djece u razredima.....

komentar od: Tatek

komentirano: 25.04.2009.

Bregana ili OŠ Samobor. Uskoro će i nova dvorana u školi Samobor pa će i to biti OK. Moja djeca su u OŠ Samobor i prezadovoljna sam !

komentar od: samoborčanka

komentirano: 27.04.2009.

OŠ Bogumilac je poznat po problematičnim učenicima i koliko sam ja čula po drogi. OŠ Samobor je po meni najbolji izbor. Postoje dva turnusa AB i CD. U CD su profesori prilično popustljivi dok su u AB malo stroži i više provode disciplinu tako da će se lakše biti prilagoditi u srednju školu ako upišete AB turnus. OŠ Bregana je dobra.

komentar od: anonimus

komentirano: 28.04.2009.

OŠ Samobor, izvrsna pedagoška služba ,isti naglasak na odgoju i obrazovanju, a odgoj je možda u mlađoj dobi i bitniji od silnih petica kojima teže ambiciozni roditelji. Manji razredi puno topline i humanosti u odnosu prema djeci i roditeljima.

komentar od: zadovoljna mama

komentirano: 28.04.2009.

Od kad je sad bogumilac poznat po kriminalu i drogi.Normarlno da ako je više učenika da če biti i više problematičnih.Ali ako idemo statistički broj učenika/broj delikvenata onda bogumilac jako dobro stoji u naspramu na ostale škole.A ak se gospon Josip misli doselit u Sanobor,sigurno nebu decu pelal do bregane,pa ko je to videl.Dijete bu našlo prijatelje s kojima se nebu mogel igrat osim u školi jer je predaleko.

komentar od: Sanoborec

komentirano: 28.04.2009.

Gospon Josip zašto birati školu kad su sve podjednako dobre ili loše kako god. Najbolje je upisati dijete u školu koja vam je blizu mjesta stanovanja radi djece s kojom će se družiti i ići u školu i bit će vam lakše jer ćete uvijek biti u toku. Više se raspitajte kod koje učiteljice da ga upišete to će vam biti od veće pomoći. jer među njima ima razlike. Pzdrav.

komentar od: mamaB :))

komentirano: 28.04.2009.

što bliže mjestu stanovanja. Naputovat će se još u životu. Neka djeca imaju više vremena za igru.
Više toga smeta nama roditeljima, nego djeci. Ona se bolje priviknu od nas, njima je važnije društvo s kojima će ići u školu i družiti se prije i poslije nastave.

komentar od: maglah

komentirano: 28.04.2009.

U Farkaševec je najbole iti.

komentar od: Domaslovčan

komentirano: 29.04.2009.

kao bivša učenica toplo preporučam OŠ Samobor, profesori su predivni, atmosfera domaća, a i manje je prometno. ja sam upisala nakon toga samoborsku gimnaziju, bila sam odličan đak, ali ne super odličan.oni iz bogumilca, koji su došli sa 60 bodova su do 4.srednje ili pali ili išli minimalno na dva popravna, rijetki su opstali...i definitivno je bolja pedagoška služba, sve u svemu oš samobor...i svoju djecu jednog dana mislim tamo upisati...

komentar od: samoborka

komentirano: 29.04.2009.

i os samobor i bogimilac su jako dobre skole,sam kaj je bogumilac veci i ima puno vecu dvoranu od os samobora...

komentar od: đak

komentirano: 06.05.2009.

sestre su mi isle u bogumilac i kaj im sad fali???? jedna cak pravo studira....i skoro pa joj je sve iz gradiva osnovne skole ostalo u pamcenju...ja idem u os. samobor i mogu rec da je skola super...profaci su jos bolji...

komentar od: đak

komentirano: 06.05.2009.

mislim da su skole koje imaju manje ucenika bolje jer se ucitelji mogu vise posvetiti pojedinacno. delikventi ili ne mislim da ovisi najvise o roditeljima. ako je djete dobro odgojeno nece se druzit s problematicnima i bit ce ok!

komentar od: x

komentirano: 08.05.2009.

najbolje da ostaneš tam di jesi, kod nas je gužva,dotepencof za izvoz.

komentar od: Barek z placa

komentirano: 25.05.2009.

to su sve lose skole najjbolja je u medsavama tam se uci kak se krave doje!!!!!

komentar od: llll

komentirano: 13.12.2009.

bogumilac je odlična škola iz koje sam puno dobila i završila faks ,danas je pohađaju i moja djeca i jako sam zadovoljna sa suradnjom o odličnom stručnom službom

komentar od: ana

komentirano: 23.01.2011.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid