komentari na tekst: Hoćemo s HSS-om i Krešom Beljakom!

Za razliku od nekih drugih, koji su potpisivanjem dvaju predizbornih sporazuma s dvije različite stranke u svega desetak dana pokazali kako im je jedino važno kako sebe „uhlijebiti“, mi se ne želimo vezati uz ni jednu „veliku“ stranku………
Stranka umirovljenika će biti u svakom slučaju potpora svakom izabranom gradonačelniku……..
Ipak, da ne bi bili baš posve neutralni, nakon poduže rasprave odbor naše samoborske podružnice donio je jednoglasnu odluku da naša „Stranka umirovljenika“ pruži načelnu podršku jednom kandidatu za kojeg smatramo da Samoboru može donijeti prijeko potrebne promjene……..
U skladu s tom našom odlukom, gospodinu Beljaku ćemo i službeno uputiti pismo namjere u kojem ćemo njega i kandidate za njegove zamjenike izvjestiti da imaju podršku „Stranka umirovljenika“……..

komentar od: Na rubu pameti

komentirano: 17.04.2009.

Hahahahahha, ovi penzioneri su baš smeh! Prvo HSLS, pa jučer HDZ pa sada vidim Beljak! Pa tu više nitko niš nezna!

komentar od: neću u penziju

komentirano: 17.04.2009.

naravno da su sad sa HSS-om kad je koalicija sa HSLSOM i HDZ-om bila pod MUSS, zbog nečijih privatnih interesa, a ne interesa umirovljenika.
svaka čast umirovljenici, izborite se!

komentar od: nisam još umirovljenik al bi htel biti

komentirano: 17.04.2009.

Svaka čast umirovljenici, nedajte se prodanim dušama!

komentar od: starac

komentirano: 17.04.2009.

Ma da čovjek ne povjeruje!!! Stranka umirovljenika ide samostalno, konačno prava odluka. I Beljak je OK, kad nema boljeg!

komentar od: janko

komentirano: 17.04.2009.

Nositelj naše liste biti će umirovljeni ratni vojni invalid, bivši pripadnik I gardijske brigade „Tigrovi“ iz Rakitja, gospodin Boris Babić, ujedno i novoizabrani predsjednik samoborske podružnice „Stranke umirovljenika“. ..svaka čast,ali kaj je s partizanima,kaj najdu na izbore?

komentar od: dr ante

komentirano: 17.04.2009.

Tigar iz Rakitja i Lazar Grujić županijski predsjednik!!!! Bavo!!!

komentar od: uio

komentirano: 17.04.2009.

ujo -vidim da ste više nego upučen sa kojim su osobama sve opcije i kombinacije moguče pa bi bilo dobro da ih povežete sa V.F. tako da bi priča iz 90.-ih imala sretan nastavak(samo za pojedine) staro nove političare.

komentar od: mujo

komentirano: 18.04.2009.

Preko HSU i koalicije sa HDZ-om po prvi put imamo zamjenika gradonačelnika koji direktno u gradu predstavlja naše interese, i nekoliko vijećnika. Zato UMIROVLJENICI bez podjele svi dajte glas koaliciji HDZ-HSU-HSP

komentar od: Maja

komentirano: 18.04.2009.

nevjerovatno

komentar od: .

komentirano: 18.04.2009.

Kojih li ratnih biografija gospode Beljaka Babića. Ako loše prođu na izborima preporuka je da ćim prije počnu s pisanjem memoara.

komentar od: si prolaze-se prolazi

komentirano: 18.04.2009.

Boris Babić je od prvog dana bio u Tigrovima i ratni je vojni invalid - biografije neka pišu neki drugi, Babić je je uklesao puškom i nožem 91 dok su se Masten, Željko, Filipec i Jelenićka skrivali iz ovakvih ili onakvih razloga. Beljak je bar bio u 151. mada to nije za usporediti s Tigrovima, ali ipak je držao pušku u ruci i spavao u blatnome rovu a ne u toplom krevetu kao gore nabrojani!

komentar od: Branitelj

komentirano: 18.04.2009.

Maja, daj prestani cvokotat po forumu. Ko bu dal glas za tu vašu kandidatkinju kad ju niko ni ne pozna. Koga ta predstavlja ? Osim sebe naravno .

komentar od: penzić

komentirano: 19.04.2009.

Svaka čast Beljaku na njegovoj transformaciji u uzor mladima.No kao branitelju i poznavaocu njegova lika i djela smeta me njegovo isticanje kao "aktivnog sudionika domovinskog rata"jer one 91-93 nije bil NIGDJE a mogal je.Osim ove "sitnice" čovek se čini ispravan,možda bum i glasal za njega jer ovi ostali su....uf.

komentar od: sek8

komentirano: 19.04.2009.

Beljak je bio pripadnik 151. brigade, i to piše u monografiji a znam i osobno. Nije nekaj posebno ali drugi nisu uopće bili nigdje. Tak, da se zna!

komentar od: dfhgkjdh

komentirano: 19.04.2009.

Ko je sad pak Boris Babić?!?! Opet neki penzioner sa 40-tak godina! Živio!!!!!

komentar od: S.K.

komentirano: 19.04.2009.

Maja, inderese HDZ-a, a ne interese umirovljenika. ponavlja se ista stvar kao i na nacionalnoj razini, budite toga svjesni. HSU je ovdje u podređenom položaju, uostalom svatko upućeniji zna o čemu se radi...

komentar od: eh

komentirano: 19.04.2009.

ne razmeme kaj očete sad od Beljaka, delal je ono kaj su mu rekli, isal je tam di su mu rekli ( di je moral ), ali bitno je da se nije zvlačil...nema nikaj spornoga u tom njegovom ratnom putu. pa bil je mladi čovek tad, neiskusan i rat ga je zadesil ko nas sve tu starije...znate sve preteli moji.

komentar od: pretel

komentirano: 19.04.2009.

Krešo - znaš onu narodnu ;"što čovjeka ne ubije- ojača ga". Mislim da si u zadnje vrijeme dosta ojačao. I nedaj da te do dira. ...oduvijek je bilo budala i rata ....
Nadam se da ćeš postati gradonačelnik!
Sretno!

komentar od: Anka

komentirano: 20.04.2009.

Bravo gospodine Babić, nadam se da će te održati rijeć kao predsjednik stranke umirovljenika. To je jedino rješenje da idete u koaliciju sa Beljakom, a ne sa lopovima iz hadez-eja. Dosta nam je 2o godišnjeg pljačkanja Hrvatske i građana. Dok se oni tove i stjeću bogatsva penzići traže stare boce i to bivši lječnici,inžinjeri, profesori i dr. Bilo bi dobro da student Masten(možda je diplomiral) bez jednog dana staža i bez imovine dade na uvid svoju imovinsku karticu. Zar bu taj seronja vodio Samobor.Vidjet ćemo gospodine Babić da li ste principjelna i poštena osoba ili...

komentar od: građanin

komentirano: 20.04.2009.

Uhljebljenje pod bilo koju cijenu i sa bilo kime, pa makar to bio i HDZ sa Mastenom načelu, dokaz je koliko su male naše mirovine. Međutim, problem je što će biti s nama ostalim penzionerima koji se nećemo moć ugurati u raznorazne forume od poglavarstva do upravnih odbora? Nama će i dalje preostati crkavica jedva dostatna za podmirenje komunalnih troškova, a ostalo - na kazan.

komentar od: penzioner - član udruge umirovljenika

komentirano: 21.04.2009.

Vjerujem u izborni program i u mlade ljude iz HDZ-a, kao i u životno iskustvo i osjećaj za pošteno umirovljeničke populacije, stoga dajem glas koaliciji HDZ-HSU-HSP

komentar od: Franc

komentirano: 21.04.2009.

Vodstvo stranke HDZ u ovom sastavu i ono prije nije za porediti, i ne treba MASTENA kriviti za grijehe prošlosti. U izbornom programu HDZ-a(koji je ostvariv) vidim sve što je Samoboru potrebno od najmlađeg naraštaja do umirovljenika. Imate podršku, ali ne zaboravite obećano.

komentar od: Maja

komentirano: 21.04.2009.

"Građanine" dokazao si u prijašnjim postovima da odgoja i kulture nemaš. Ogled si svoje stranke SDP=FRUSTRACIJA=DEPRESIJA. Ajde molim te ako se ne snalaziš u politici i ako je ne razumiješ igraj društvene igre možda se naučiš toleranciji i kulturnom ophođenju s ljudima. Svojim postovima samo smetaš i još više ocrnjuješ svoju stranku. Pravi si dokaz zašto ste ti i tvoja stranka uvijek samo na marginama političkog života.

komentar od: lucky

komentirano: 21.04.2009.

dno dna od jeftinog političkog pamfleta...umirovljenici će ići sa onime tko će biti na vlasti tako da sve ove koalicije padaju u vodu

komentar od: rezigniran

komentirano: 21.04.2009.

lucky=licemjer

komentar od: fucky

komentirano: 21.04.2009.

još jedan izmanipulirani hrvatski branitelj koji se upustio u političku igru sa krokodilima. kao tigar u toj igri nema nikakve šanse. samo pokazuje slabost i nesposobnost svoje stranke da se samostalno izbori za respektabilnu političku poziciju i da privuče pozornost svog genetski određenog biračkog korpusa(umirovljenika i budućih umirovljenika). tigre pokaži svoju snagu i ne priklanjaj se nikome! ovakav stav vaše stranke je neprihvatljiv i za stranku poguban. spuštate se na razinu ping-pong loptice.

komentar od: GROM 1991.

komentirano: 22.04.2009.

JADNI MI UZ SVE OVE PAMETNE LJUDE!
BOŽE, JEDINO NAM JOŠ TI MOŽEŠ POMOĆI!

komentar od: na rubu pameti

komentirano: 22.04.2009.

Babić je najbolji prijatel sa Beljakom još od dana kad su zajedno bunarili po autima...dugo let su prijateli i ta stranka je jednostavno produžena ruka HSS.
Babić nema ni obrazovanja ni inteligencije voditi samostalno stranku bez koordinacije Beljaka.
U svakom slučaju mudar potez Beljaka.
Beljak u biti manipulira sa Babićem 20-tak godina.

komentar od: Samoborac prekaleni

komentirano: 22.04.2009.

Nećemo nikoga od domaćih kvazi političara. Ne samo samoborskih, nego hrvatskih uopće. Najbolje bi bilo zaposliti strane menadžere i dobro ih platiti da razvijaju grad onako kako se to radi u razvijenim zemljama. Koliko god skupo i bogohulno to bilo, dajem ruku u vatru da bi na koncu bilo jeftinije i s pet puta vidljivijim rezultatima od onog što će napraviti i za sebe u džep strpati ovaj domaći šljam. Mislim pritom na sve stranke, bez izuzetka.

komentar od: Heil

komentirano: 22.04.2009.

Nećemo nikoga od domaćih kvazi političara. Tako je.Ako sve uvozimo onda uvozimo i političare.

komentar od: Logika

komentirano: 22.04.2009.

he he drolja gradolnačenik a babo i usmijani zamjenici....da popizdiš koji su se jebivetri primili politike...

komentar od: južno naselje

komentirano: 22.04.2009.

Beljak ne može biti portir na opčini jer nemože donjeti potvrdu o nekažnjavanju a sad bi bil gradonačelnik(zar nije to lakrdija

komentar od: tukac

komentirano: 22.04.2009.

Tukac, ti onda nemreš biti ni smetlar. Kaj ti možeš donesti potvrdu o nekažnjavanju? Ili si ti bunaril na veliko - jer takvi ne ulaze u policijske sisteme? Ajd ne mlati praznu slamu....

komentar od: Anka

komentirano: 23.04.2009.

Tukac - nitko ne može raditi u školi da ne priloži potvrdu o nekažnjavanju. A Beljak radi u školi, znači predlažem da odmah pošalješ inspekciju u tu školu ili začepiš bezobraznu lažljivu gubicu!
I Ostali!!!! Ljudi, kak vas nije sramota pisati gluposti i laži? Pa jeste li vi svi skrenuli s pameti? Ako su izbori to ne znači da je otvoreno prvenstvo u pljuvanju i tračanju!

komentar od: mikac

komentirano: 23.04.2009.

A ko vam je taj Beljak?

komentar od: stari samoborec

komentirano: 23.04.2009.

Bravo umirovljenici,odnosno članovi SU-a što idete sami sa svojom listom. Zato imate moj glas, a ne HSU koji se udružio sa crvenim, crnim,žutim i zelenim vragovima samo da se održe na životu. Svaka stranka treba umirovljenike samo da glasuju za njih, a poslije kad dobiju vlast tko vas šiša penzići. Sve je vidljivo na državnoj razini. Što smo dobili što je HSU odnosno Hrelja prvi podržao HDZ??? Bilo bi najbolje da sve stranke umirovljenika zajednički nastupe na izborima kao npr. u Sloveniji pa nam mirovina nebi bila 39% prosjeka. 2005.umirovljenici su išli samostalno,i udruge umirovljenika su od županije dobile do sada najveću pomoć,a jedino se tome protivio HDZ jer po njhovom tim starčekima novčana pomoć ne treba. Zato umirovljenici glasujte za svoju stranku SU koja nastupa samostalno,a ne za žute, crvene,plave,crne itd.komentar od: umirovljenica

komentirano: 25.04.2009.

umirovljenici nastupaju samostalno uz podršku privremeno umirovljenog vinceka kao savjetnika i organizatora pravičnosti izbora.Dnevnica je vjerojatno kvalitetna kad je djelatnike i firmu privremeno stavil u drugi plan.Penziči-nabavite gačnjake jer po ovoj političkoj kuhinji gače same padaju

komentar od: mujo

komentirano: 26.04.2009.

A Friščić bu rekel; dečeci, da ste mi odmah pristupili HDZetu, il vas bum suspendiral.

komentar od: poticaji

komentirano: 26.04.2009.

kaj ima taj beljak kakav program ili samo roditelje svojih učenika napada i tak sakuplja svojih 3500 potpisa

komentar od: samoborka

komentirano: 27.04.2009.

Kaj ste tak jalni Samoborci, dečko vam je baš če-če!

komentar od: Sigi

komentirano: 27.04.2009.

"samoborka" da si otvorila stranice HSS-a Samobor vidla bi program i nebi ovak trkeljala i vređala.

komentar od: kiki

komentirano: 27.04.2009.

(...izbrisano. Piši malim slovima. Ne urlaj na netu!)

komentar od: POLICAJAC

komentirano: 29.04.2009.

A da se ti pismeni policajac malo smanjiš i začepiš labrnju, ako već nemaš niš pametnijeg za reč?

komentar od: antipolicajac

komentirano: 30.04.2009.

Gospodine predsjedniče Stranke umirovljenika podružnice Samobor, Boris Babić - zar imate povjerenja u kandidata koji se ne pojavi u posebnoj emisiji na radiju?
Izlika da je poziv stigao prekasno nije toliko uvjerljiva koliko je uvjerljiv strah od odgovornosti.
Moguće bi mu mogli postaviti neka neugodna pitanja, slična onima koja se često pojavljuju u komentarima ove novine, pa bi bio neizvjestan rezultat takve radio-emisije. Poznavajući kandidata, voditelj bi mogao biti i fizički napadnut, moguće i nokautiran.

komentar od: bivši

komentirano: 06.05.2009.

"bivši" ti si zbilja kaj stara, pokvarena ploča, Stalno vrtiš ispočetka pa si več svima dosadan i nitko ne obrača pažnju na tebe. Hajde smiri strasti jer buš ostaril prerano.

komentar od: kiki

komentirano: 06.05.2009.

Kaj vi hocete Kreso je bas zakon!!!! Kreso svi smo uz tebe....

komentar od: punkerica

komentirano: 06.05.2009.

A ti samoborka malo bolje gledaj pa buš vidla da ima program...ak neznas nis drugo radit neg vrijeđat,onda odi vrijeđat svoje doma....

komentar od: punkerica

komentirano: 06.05.2009.

Pa da i ja bi trebal jedan auto radio "kupiti", jel može tko nabaviti ????

komentar od: kiki

komentirano: 07.05.2009.

BRAVO PENZIĆI GLAVE SKUP I GLASATI ZA BELJAKA !!!

komentar od: JA

komentirano: 08.05.2009.

Pukerica, koji Ti je punk band u srcu?

komentar od: duh

komentirano: 09.05.2009.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid