29.09.2009.

Bike i skate natjecanje u Bregani u organizaciji BEKS-a

Ujedinjeni sport i glazba

Bike i skate natjecanje u Bregani u organizaciji BEKS-a

Breganska edukativno kulturna scena (BEKS) ponovno je udružila snage i organizirala, drugo po redu, bike/skate natjecanje u Bregani. Natjecanje se održalo 19. rujna na prostoru NK Bregane te je privuklo preko 100-njak posjetilaca iz Bregane, Samobora, Zagreba pa čak i iz Slovenije, kako mladih tako i onih starijih, koji su mogli uživati u lijepom popodnevu i vratolomijama mladih bikera i skatera.

Natjecanje je počelo u popodnevnim satima i trajalo do sumraka, a kasnije se party nastavio uz elektronsku glazbu za što su se brinuli D.J.-i Franco i Zmayo, koji su držali okupljene na nogama do ranih jutarnjih sati. Bogate nagrade za natjecatelje ni ovaj put nisu izostale, ponaprije zahvaljujući sponzorima - glavnom pokrovitelju Gradu Samoboru i krčmi Romansa iz Bregane pa su zbog njih najbolji natjecatelji mogli otići kućama bogatiji za kvalitetnu sportsku opremu, neophodnu za bavljenjem ovim sportom.

Još jednom je udruga mladih iz Bregane dokazala da mladi žele i da mladi mogu, samo im treba pomoć od starijih da im osiguraju sredstva i prostor gdje će moći ostvarivati svoje ideje. Nadamo se da će članovi udruge B.E.K.S. dobiti tu pomoć i prostor u Bregani koji im je neophodan. Ovom prilikom treba spomenuti i ostale sponzore: HSLS Samobor, NK Bregana, Print studio iz Samobora i MDM Perković. Hvala svima.

Nikica Matan

 
29.09.2009.

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević održala Izborni zbor županijskog vijeća Zagrebačke županije

Staro korijenje novih pravaša

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević održala Izborni zbor županijskog vijeća Zagrebačke županije

U subotu, 26. rujna, održan je u prostorijama Kuburaškog društva Izborni zbor za Županijsko vijeće HSP-a dr. Ante Starčević Zagrebačke županije, na kojem je izabrano stranačko vodstvo.

Zbor je otvorio u ime podružnice domaćina gospodarstvenik Josip Raguž, a nazočne su pozdravili predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, zamjenik predsjednice prof.dr.sc. Radoslav Galić, glavni tajnik Pero Ćorić, prof. Ivan Tepeš, te ostali dužnosnici s područja Slavonije, Dalmacije, Istre, Like i Kvarnera. Za dužnosnike HSP-a dr. Ante Starčević za Zagrebačku županiju izabrani su mr.sc. Željko Širanović za predsjednika, Mato Burić i Aleksandar Mixich za dopredsjednike, za tajnika Hrvoje Palčić, za rizničara Goran Ćuk, dok su za članove Županijskog vijeća izabrani Siniša Cmrk, Zdravko Bakula, Antun Matešić i Niko Grubeša.

Sukladno odredbama Statuta izabrani su članovi Nadzornog odbora: Josip Raguž za predsjednika, Ivica Žarko i Višnja Ječić za članove, te Časni sud u sastavu Zvonko Ribar za predsjednika, te članovi Željko Vukić, Ivan Ribarić, Zdravko Solenički i Maja Hlevnik. Članovi Glavnog stana su Niko Grubeša, Ivica Žarko i Željko Beluhan. Izabrani predsjednik Željko Širanović izjavio je kako u svojim korijenima gaji pravaštvo i kako je svoj dosadašnji rad temeljio na starčevićanstvu i pravaškoj ideologiji. Osvrnuvši se na sadašnje stanje u sredini iz koje dolazi najavio je niz aktivnosti u svezi daljnjeg ustrojavanja stranke u podružnice i ogranke.

S.S.

 

Bike i skate natjecanje u Bregani u organizaciji BEKS-a

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević održala Izborni zbor županijskog vijeća Zagrebačke županije

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002